Wetenswaardigheden - Domaine La Butte aux Bois
Wetenswaardigheden - Relais & Châteaux hotel in België

Wetenswaardigheden

Wetenswaardigheden

Spa Etiquette

Om ongestoord en met alle zintuigen van uw verblijf in onze Spa Retreat “La Forêt” te kunnen genieten, willen we u van tevoren even op de hoogte brengen van de Spa etiquette in ons huis.

Behandelingen boeken

Om uw persoonlijke afspraaktijd te kunnen garanderen, raden wij een rechtstreekse boeking aan die u ook voor uw vertrek al via de spa receptie kunt regelen. U kunt de spa receptie bereiken op nummer +32 89 73 97 72.

Kleding

Onze exclusieve “La Butte aux Bois” badjas is het perfecte kledingstuk voor uw Spa behandeling. Een wellnessbag vindt u op uw kamer.

Day spa

Spa Retreat “La Forêt” staat tegen betaling ook open voor gasten die niet in ons hotel verblijven. Voor aantrekkelijke dag aanbiedingen en arrangementen voor verschillende dagen kunt u onze Day Spa brochure raadplegen.

Gezondheid

Informeer ons bij het maken van de afspraak over eventuele gezondheidsklachten of beperkingen. Deze informatie helpt ons om uw behandeling optimaal op u af te stemmen.

Cadeaubonnen

“La Forêt”-cadeau bonnen zijn het perfecte geschenk voor elke bijzondere gelegenheid. Onze ideeën zijn zo individueel als uw wensen! Wij maken voor u ook graag een cadeau bon op met het bedrag van uw keuze.

Annuleringen

Gelieve ons uw annulering bij voorkeur minstens 48 uur voor de start van de behandeling mee te delen. Voor annuleringen die later worden doorgegeven, moeten wij helaas 100 procent aanrekenen.

Afspraak

Wij verzoeken u vriendelijk om u 10 minuten voor het begin van uw behandeling aan de spa receptie aan te melden. Uit respect voor de na u volgende gasten vragen wij uw begrip dat als u later komt, uw behandeling wordt ingekort maar wel volledig zal worden aangerekend.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten