Massages - Domaine La Butte aux Bois
Massages - Relais & Châteaux hotel in België

Massages

Massages

Rug-, nek- & schoudermassage (25 min)
Ideaal voor pijnlijke spanning in schouders en nek, die vaak het gevolg is van te lang zitten.
55,00
Watermassage in de dermalife spajet hydrofusion (25 min)
Ontspannende watermassage van het hele lichaam op een massagebed met hamam, infrarood- en kleurentherapie.
35,00
Gedeeltelijke lichaamsmassage met aromatische oliën (55 min)
Ontspannende massage met etherische oliën van lavendel, eucalyptus, Ylang-Ylang, sandelhout of amandelen. Werkt op lichaam en psyche en laat een zacht huidgevoel achter.
 99,00
Volledige lichaamsmassage met aromatische oliën (115 min)
Van hoofd tot teen incl. hand-, voet- en hoofdmassage.
 169,00
Hot-Stone-massage Quartz bank (55 min)
Kalmerende ontspanningsmassage op de Quartz bank met hete lavastenen voor overbelaste spieren en gewrichten. Energiepunten in het lichaam worden geactiveerd, blokkades en spanningen worden losgemaakt.
 99,00
Quartzstempel-massage Quartz bank (55 min)
Volledige massage van het lichaam op de Quartz bank met warme en heerlijk ruikende olie. Door de zachte drukmassage met de verwarmde stempels worden gecontroleerde temperatuursverhogingen bereikt, de reflexzones van de huid worden geactiveerd en de afvoer van afvalstoffen aanzienlijk bevorderd. Op die manier lossen spanningen op en de energie vloeit opnieuw.
 99,00
Voetreflex massage (25 min)
In de reflexzones van de voeten worden alle delen van het lichaam en de organen weerspiegeld. Bij de voetreflex massage worden deze zones door zachte druk van de duimen geactiveerd. Deze stimulaties lossen spanningen in de overeenkomstige organen op, de stofwisseling wordt geactiveerd en de doorbloeding wordt bevorderd.
55,00
Fango massage (85 min)
Warme fango maakt niet alleen de spieren maar ook het bindweefsel los en het versterkt het immuunsysteem. De massage maakt spanningen los, stimuleert de doorbloeding en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Een ontspannen gevoel als voorbereiding op een (sportieve) actieve dag in de frisse boslucht.
129,00
Sportmassage (55 min)
Als voorbereiding op lichamelijke activiteit of als regeneratie na de training – de sportmassage maakt spieren los, lost verkrampingen op en maakt u fit voor de volgende sportsessie.
99,00
Hoofdpijn therapie (55 min)
Een weldadige, ontspannende en mobiliserende behandeling om vrij te zijn van pijn.
99,00
Fibromyssage (25 min)
Fibromyalgie (“vezels-spier-pijn”) is een chronische ziekte, die tot uiting komt in algemene spier- en bindweefselpijn en drukpijn op bepaalde pijnpunten, de zogenaamde “Tender Points”. De behandelingsmethode wordt individueel op de specifieke symptomen afgestemd.
55,00
Massage van het hele lichaam (85 min)
Massage van het hele lichaam met oosterse hoofd-, nek- en schouder massage en voetreflexmassage.
149,00
La Forêt – healing in harmonie (SpaWave 85 min)
Begeef u op een betoverende fantasiereis door het bos. Geleid door onze “La Forêt”-therapeuten duikt u bij een sensoriële massage in de “La-Forêt”-ervaring, u ademt de betoverende boslucht in, u hoort kalmerende Forêt-muziek en geniet van het aroma van een thee met bosvruchten. De bekronende afsluiting van een actieve werk- of vakantiedag. Voor een blijvend “La Forêt”-gevoel krijgt u de boslucht in spray-vorm mee naar huis.
 149,00
La Forêt – kruidenstempelmassage (Quartz bank 55 min)
Een energetiserende massage van het hele lichaam op een Quartz bank met waardevolle kruidenmengsels en etherische oliën. De boskruidenstempels worden met zachte druk over het lichaam geleid, spanningen worden weggewerkt en de spieren ontspannen zich. Voor een ontspannen en energierijke doorstart!
 99,00
La Forêt – Honey body treatment (Quartz bank 55 min)
Deze behandeling is een zeer werkzame ontspanningsmassage. De toepassing begint met een lavendel peeling die aansluitend met warme kompressen wordt afgenomen. Daarna wordt warme honing op de rug aangebracht en door kneedbewegingen komen gifstoffen vrij. De dieptewarmte van de Quartz bank tijdens de pakking zorgt voor geestelijke en lichamelijke ontspanning.
 99,00
La Forêt – duo massage (85 min) 
Laat u verwennen en geniet met z’n tweeën van een ontspannende massage afwisselend door twee therapeuten. Een bosgeur naar uw keuze brengt u in vervoering en een aromatische bosthee rondt de sensoriële synchroon massage af.
149,00 p.p.
Zwangerschapsmassage (Quartz bank 55 min)
De zwangerschapsmassage op de Quartz bank ontspant op bijzonder zachte wijze de spieren in de rug, ontlast de voeten en voert vocht uit de benen af. Geniet van dit lichte, evenwichtige gevoel!
 99,00

Terug naar alle behandelingen

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten