La Forêt Signature Treatments

La Forêt Signature Treatments

Take a breath ... Relax!

La Forêt – healing in harmonie

Begeef u in de weelde van het bos. Geleid door onze “La Forêt”-therapeuten duikt u in de wereld van wellness. Een ontspannende massage in combinatie met kalmerende La Forêt-muziek en als bekronende afsluiting een thee met aroma van bosvruchten. Voor een blijvend ”La Forêt” – gevoel krijgt u de La Forêt geur in spray vorm mee naar huis.

La Forêt – healing in harmonie (SpaWave 85 min) 169,00

La Forêt – kruidenstempelmassage

Volledige massage van het lichaam op de Quartz bank met droge olie. Door de zachte drukmassage met de verwarmde stempels worden gecontroleerde temperatuursverhogingen bereikt, de reflexzones van de huid worden geactiveerd en de afvoer van de afvalstoffen aanzienlijk bevorderd. Op die manier lossen spanningen op en de energie vloeit opnieuw, dit in rustgevende harmonie met klankschalen therapie en als bekronende afsluiting een thee met aroma van bosvruchten. Voor een blijvend ”La Forêt” – gevoel krijgt u de La Forêt geur in spray vorm mee naar huis.

La Forêt – kruidenstempelmassage (Quartz bank 85 min)169,00

La Forêt – Honey body treatment

Deze behandeling is een zeer werkzame ontspanningsmassage. De toepassing begint met een lavendelpeeling die aansluitend met warme kompressen wordt afgenomen. Daarna wordt warme acacia honing uit het Nationaal Park op de rug aangebracht en door kneedbewegingen komen gifstoffen vrij. De dieptewarmte van de Quartz bank tijdens de pakking zorgt voor geestelijke en lichamelijke ontspanning. Als bekronende afsluiting een thee met aroma van bosvruchten. Voor een blijvend ”La Forêt” – gevoel krijgt u de La Forêt geur in spray vorm mee naar huis.

La Forêt – Honey body treatment (Quartz bank 85 min)169,00

La Forêt – mud treatment

Een heerlijke ontspannende massage met essentiële oliën en warme thalasso modder, dit creëert een detox effect voor het hele lichaam. De massage maakt spanningen los, stimuleert de doorbloeding en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Na de lichaamsmassage werkt de modder pakking nog even verder door om de intensiteit te verhogen. Als bekronende afsluiting een thee met aroma van bosvruchten. Voor een blijvend ”La Forêt” – gevoel krijgt u de geur in spray vorm mee naar huis.

La Forêt – mud treatment (85 min)169,00

Terug naar alle behandelingen

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten