La Forêt Signature Treatments

La Forêt Signature Treatments

Take a breath ... Relax!

La Forêt – healing in harmonie

Begeef u op een betoverende fantasiereis door het bos. Geleid door onze “La Forêt”-therapeuten duikt u bij een sensoriële massage in de “La-Forêt”-ervaring, u ademt de betoverende boslucht in, u hoort kalmerende Forêt-muziek en geniet van het aroma van een thee met bosvruchten. De bekronende afsluiting van een actieve werk- of vakantiedag. Voor een blijvend “La Forêt”-gevoel krijgt u de boslucht in spray-vorm mee naar huis.

La Forêt – healing in harmonie (SpaWave 85 min) 149,00

La Forêt – kruidenstempelmassage

Een energetiserende massage van het hele lichaam op een Quartz bank met waardevolle kruidenmengsels en etherische oliën. De boskruidenstempels worden met zachte druk over het lichaam geleid, spanningen worden weggewerkt en de spieren ontspannen zich. Voor een ontspannen en energierijke doorstart!

La Forêt – kruidenstempelmassage (Quartz bank 55 min)99,00

La Forêt – Honey body treatment

Deze behandeling is een zeer werkzame ontspanningsmassage. De toepassing begint met een lavendel peeling die aansluitend met warme kompressen wordt afgenomen. Daarna wordt warme honing op de rug aangebracht en door kneedbewegingen komen gifstoffen vrij. De dieptewarmte van de Quartz bank tijdens de pakking zorgt voor geestelijke en lichamelijke ontspanning.

La Forêt – Honey body treatment (Quartz bank 55 min)99,00

La Forêt – duo massage

Laat u verwennen en geniet met z’n tweeën van een ontspannende massage afwisselend door twee therapeuten. Een bosgeur naar uw keuze brengt u in vervoering en een aromatische bosthee rondt de sensoriële synchroon massage af.

La Forêt – duo massage (85 min)149,00 p.p.

Terug naar alle behandelingen

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten