Wetenswaardigheden - Domaine La Butte aux Bois
Wetenswaardigheden - Relais & Châteaux hotel in België

Beschikbaarheid controleren

Wetenswaardigheden

Wetenswaardigheden

Spa etiquette

Om ongestoord en met alle zintuigen van uw verblijf in onze Spa Retreat La Forêt te kunnen genieten, willen we u van tevoren op de hoogte brengen van onze Spa etiquette.

Behandelingen boeken

Om uw persoonlijke afspraaktijd te kunnen garanderen, raden wij een rechtstreekse boeking aan die u ook voor uw vertrek al via de spa receptie kunt regelen. U kunt de spa receptie bereiken op nummer+32 89 73 97 72

Kleding

Onze exclusieve ´La Butte aux Bois´ badjas is het perfecte kledingstuk voor uw Spa behandeling. Tevens staan slippers en zacht badlinnen tot uw beschikking, u dient enkel uw eigen badkledij mee te nemen voor gebruik van zwembad en jacuzzi.

Day Spa

Spa Retreat La Forêt is (tegen betaling) ook geopend voor gasten die niet in ons hotel verblijven. Voor aantrekkelijke (meerdaagse) dagarrangementen kunt u onze Day Spa brochure of website raadplegen.

Gezondheid

Informeert u ons bij het maken van de afspraak over eventuele gezondheidsklachten of beperkingen. Deze informatie helpt ons om uw behandeling optimaal op u af te stemmen.

Cadeaubonnen

´La Forêt´ cadeaubonnen zijn het perfecte geschenk voor elke bijzondere gelegenheid. Onze ideeën zijn zo individueel als uw wensen! Wij maken voor u graag een cadeaubon in orde met het bedrag, de behandeling of het arrangement van uw keuze.

Annuleringen

Gelieve ons uw annulering bij voorkeur minstens 48 uur voor aanvang van de behandeling mede te delen. We zijn genoodzaakt annuleringen die later worden doorgegeven 100 procent aan te rekenen.

Afspraak

Wij verzoeken u vriendelijk om u 10 minuten voor het begin van uw behandeling aan de Spa receptie te melden. Uit respect voor de na u volgende gast vragen wij uw begrip voor het feit dat wanneer u later komt, uw behandeling wordt ingekort, maar volledig zal worden aangerekend.

Sluiten