Beschikbaarheid controleren

Medical Skin Improvement

Medical Skin Improvement

Onze nieuwe aanbiedingen voor de schoonheid en de gezondheid van uw huid

De nieuwste methodes. De modernste technieken. Stralend mooie resultaten. Onze treatments voor huidverjonging en -verbetering worden door ons competente team en door gespecialiseerd schoonheidsspecialiste Bibi Faas uitgevoerd onder de leiding van Dr. Yolande Bullens-Goessens.

Mesopeel®

Het innovatieve, medische, anti aging Dermopeeling product voor de professionele bestrijding van rimpels, littekens, hyperkeratose en acne.

Stap voor stap stimuleert deze peeling de collageen- en elastine vezels waardoor de fysiologische en mechanische eigenschappen van de huid zichtbaar verbeterd worden.

Mesopeel® Classic 45 min 90,00
Mesopeel® Anti-Age 45 min 130,00
Mesopeel® Acne 45 min 120,00
Mesopeel® tegen Pigmentstoringen-Ogen 30 min 75,00
Mesopeel® Lifting-Ogen 30 min 75,00
Mesopeel® Eclat 130,00
Oogbehandeling 40 min 120,00
Oogbehandeling kuur toepassing 6 x 720,00

m.pen – Microneedling by mesoestetic®

Microneedling is de revolutie onder de anti aging methodes in de strijd tegen rimpels in het gezicht en op het decolleté. Het is een zogenaamd niet-ablatief gebeuren, dat betekent dat de dikte van de huid behouden blijft en daarmee ook de natuurlijke bescherming.

Door lichte prikjes met een naald in de bovenste huidlaag wordt het natuurlijke wondhelingsproces in gang gezet. Het resultaat is de productie van lichaamseigen collageen, dat voor de opspanning en elasticiteit van de huid zorgt. Daarmee worden op natuurlijke wijze de lichaamseigen en natuurlijke mechanismes voor huidverjonging geactiveerd.

Microneedling: Gelaat – 45 min 120,00
Microneedling: Hals en decolleté – 45 min 120,00
Microneedling: Full Face – 60 min 200,00

Dermaplaning

Dermaplaning – dé Beauty-Trend uit de VS en uit Groot-Brittannië! Veel fotomodellen en beroemdheden zweren bij deze gezichtsbehandeling met anti aging effect, waarbij de afgestorven huidcellen en fijne gezichtshaartjes met een scalpel verwijderd worden. De huid wordt strakker, de teint ziet er stralend uit.

De voordelen van de Dermaplaning:

  • Een zacht alternatief voor de chemische peeling
  • Donshaartjes worden verwijderd
  • Het natuurlijke regeneratieproces van de huid wordt gestimuleerd
  • De cel vernieuwing en de productie van collageen wordt gestimuleerd
  • De huid wordt beter doorbloed, inhoudsstoffen van serums en crèmes worden beter opgenomen
  • Make-up laat zich beter aanbrengen
  • De huid wordt gladder en oppervlakkige pigmentvlekken worden lichter
Dermaplaning – 45 min 79,00
Dermaplaning – 75 min 129,00

JetPeel – de revolutionaire methode voor huidverjonging, huidopspanning, verfijning van littekens en een anti aging effect op het gezicht en de handen

Een jongere, schone huid, minder rimpels en onmiddellijk een rozige teint! Door middel van lucht en water sluist de JetPeel vitamine of – indien nodig – hyaluronzuur diep in de huid. Het peelt, voert lymfevocht af, stimuleert de stofwisseling en de doorbloeding.

Bijzonder aanbevolen bij: acne, ouderdomsvlekken, couperose, onzuiverheden in de huid, rimpels, grove poriën, rosacea, pigmentvlekken, kringen en gesprongen haarvaatjes.

JetPeel – 60 min (excl. Lymfendrainage & epileren wenkbrauwen) 119,00
JetPeel – 90 min (incl. Lymfendrainage & epileren wenkbrauwen) 149,00

Huidverjongende bindweefselmassage voor het gezicht

Deze anti aging methode wordt ook bestempeld als “de fitness voor het gezicht”. Net als uw training uw lichamelijke conditie verbetert, zo verbetert een bindweefselmassage de toestand van uw huid. De verschillende massagetechnieken stimuleren de doorbloeding van de gezichtsspieren, waardoor uw wangen voller, uw wenkbrauwen hoger en de lijntjes in uw gezicht ondieper worden.

Rimpels, kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken worden sterk verminderd. Een bindweefselmassage geeft al na een enkele behandeling zichtbare resultaten. Voor duurzame, optimale resultaten raden wij meerdere behandelingen aan. De huid ziet er na elke behandeling nog beter uit dan ervoor.

Bindweefselmassage – 60 min 95,00

 

Gelieve een afspraak te maken op +32 89 73 97 72

Maak een afspraak per e-mail

Sluiten