Beschikbaarheid controleren

La Forêt by Dr. Bullens

La Forêt by Dr. Bullens

Gebaseerd op haar jarenlange expertise heeft de gerenommeerde dermatologe Dr. Yolande Bullens-Goessens een innovatieve en exclusieve “Doctor’s Brand” lijn ontwikkeld: La Forêt by Dr. Bullens staat voor een luxueus systeemverzorgingsconcept op basis van bewezen hightech-cosmetische ingrediënten en hoogwaardige evenals hoog gedoseerde werkstoffen uit de natuur.

Het geheim van La Forêt by Dr. Bullens

  • Vrij van parabenen en siliconen
  • Vrij van dierproeven
  • Volgens ethische criteria ontwikkeld
  • Dermatologisch getest en parfumvrij
  • Vele producten in de serie zijn puur veganistisch
  • Vrij van comedogene inhoudstoffen

 

Natuurlijke hightech voor elke levensfase

Anti-aging

Verzorging en schoonheid voor de rijpe huid. Thalassoalgen en thermaal water verzorgen de huid met veel vocht. Hyaluronzuur, Argireline en lecithine vullen op, maken de huid glad en laten lijntjes en minirimpeltjes verdwijnen.Bovendienzorgendeuniekewerkstofformules ervoor, dat pigmentvlekken verminderen en de lichaamseigen collageenopbouw gestimuleerd wordt. De huid straalt en ziet er gladder en jonger uit.

Anti-acne

De perfecte serie voor de jonge probleemhuid. Extracten van druivenpitten zorgen in combinatie met aloë vera en geneeskrachtige aarde ervoor, dat de huidstress vermindert en de talgproductie weer in evenwicht raakt. Acne, onzuiverheden en irritaties worden zichtbaar beperkt. De huid wordt geharmoniseerd en blijvend gekalmeerd.

Men

Voor “zijn” nieuwe huidgevoel: aloë vera verzorgt de gestresseerde mannenhuid met veel vocht. Druivenpitextracten, natuurlijke werkstoffen uit zee en antibacteriële ingrediënten bestrijden kleine huidproblemen en harmoniseren de door het scheren geïrriteerde huid. Panthenol en menthol zorgen voor een bijkomende energie kick.

Body Thalasso

Schoonheid, verzorging en welzijn uit de kracht van de zee. De Body-Thalasso serie is gebaseerd op hoogwaardige Thalasso-algen en thermaal water, die voor veel vochtinbreng zorgen en het lichaamssilhouet zichtbaar strakker maken.

Signature facials La Forêt by Dr. Bullens

Anti-aging treatment

Perfect voor de veeleisende en rijpere huid

Reiniging, vapozone, vitamine A-peeling, epileren wenkbrauwen, 3D-hyaluronzuur ampul, micro bindweefsel massage + liftende massage, masker, anti-aging dagcrème met hyaluronzuur, plantenextracten en hoogwaardige natuurlijke oliën

Anti-aging treatment (90 min)  129,00

Anti-acne treatment

Voor de jonge huis, irritaties, neurodermitis

Een behandeling voor de jonge, naar acne en onzuiverheden neigende huid en/of bij een vette huid. Geschikt voor de regenerering van de huid in een levensfase die door hormonale veranderingen of veranderingen in het lichaam de meest verschillende problemen vertoont. Reiniging, vapozone, intensieve reiniging, epileren wenkbrauwen, zachte enzym peeling, hoofd- en gezichtsmassage, reinigend masker, harmoniserende dagverzorging.

Anti-acne treatment (45 min) 75,00
Anti-acne treatment (75 min) 105,00

La Forêt men treatment

Men’s Busniness

Een verzorgingsprogramma dat afgestemd is op de bijzondere behoeftes van de mannenhuid. Dankzij intelligente werkstof recepturen en -ingrediënten in hoog geconcentreerde vorm wordt de huid in evenwicht gebracht. De door sport of stress verbruikte mineralen en spoorelementen worden opnieuw aangevoerd. Reiniging, vapozone, peeling, diepte reiniging, het in vorm brengen van de wenkbrauwen, een ontspannende hoofd- en gezichtsmassage, masker, dagverzorging

La Forêt men treatment (60 min) 95,00

De producten en behandelingen van La Forêt by Dr. Bullens zijn exclusief verkrijgbaar in:
Spa Retreat “La Forêt” of kunnen exclusief geboekt worden

Sluiten