Massages - Domaine La Butte aux Bois
Massages - Relais & Châteaux hotel in België

Beschikbaarheid controleren

Massages

Massages

Rug-, nek- & schoudermassage (25 min)
Ideaal voor pijnlijke spanning in schouders en nek, die vaak het gevolg is van te lang zitten.
59,00
Slim Line (25 min)                                                                                                                                                                   Afslanken én wellnessen, het kan! Heerlijk genieten in een cocon met infra rood, droog sauna effect, temperatuur instelbaar naar keuze. 45,00
Gedeeltelijke lichaamsmassage met aromatische oliën (55 min)
Ontspannende massage met etherische oliën van lavendel, eucalyptus, Ylang-Ylang, sandelhout of amandelen. Werkt op lichaam en psyche en laat een zacht huidgevoel achter.
 99,00
Volledige lichaamsmassage met aromatische oliën (115 min)
Van hoofd tot teen incl. hand-, voet- en hoofdmassage.
 179,00
Hot-Stone-massage Quartz bank (55 min)
Kalmerende ontspanningsmassage op de Quartz bank met hete lavastenen voor overbelaste spieren en gewrichten. Energiepunten in het lichaam worden geactiveerd, blokkades en spanningen worden losgemaakt.
 99,00
Quartzstempel-massage Quartz bank (55 min)
Massage van het lichaam op de Quartz bank met heerlijk geurende olie. Door de zachte drukmassage met de verwarmde stempels worden gecontroleerde temperatuurverhogingen bereikt, de reflexzones van de huid worden geactiveerd en de afvoer van afvalstoffen aanzienlijk bevorderd. Op die manier lossen spanningen op en de energie vloeit opnieuw, dit in rustgevende harmonie met klankschalen therapie.
 99,00
Voetreflex massage (25 min)
In de reflexzones van de voeten worden alle delen van het lichaam en de organen weerspiegeld. Bij de voetreflex massage worden deze zones door zachte druk van de duimen geactiveerd. Deze stimulaties lossen spanningen in de overeenkomstige organen op, de stofwisseling wordt geactiveerd en de doorbloeding wordt bevorderd.
59,00
Sportmassage (55 min)
Als voorbereiding op lichamelijke activiteit of als regeneratie na de training – de sportmassage maakt spieren los, lost verkrampingen op en maakt u fit voor de volgende sportsessie.
99,00
Hoofdpijn therapie (55 min)
Een weldadige, ontspannende en mobiliserende behandeling om vrij te zijn van pijn.
99,00
Fibromyssage (25 min)
Fibromyalgie (“vezels-spier-pijn”) is een chronische ziekte, die tot uiting komt in algemene spier- en bindweefselpijn en drukpijn op bepaalde pijnpunten, de zogenaamde “Tender Points”. De behandelingsmethode wordt individueel op de specifieke symptomen afgestemd.
59,00
Massage van het hele lichaam (85 min)
Massage van het hele lichaam met oosterse hoofd-, nek- en schouder massage en voetreflexmassage.
149,00
La Forêt – healing in harmonie (SpaWave 85 min)
Begeef u in de weelde van het bos. Geleid door onze “La Forêt”-therapeuten duikt u in de wereld van wellness. Een ontspannende massage  in combinatie met kalmerende La Forêt-muziek en als bekronende afsluiting een thee met aroma van bosvruchten. Voor een blijvend ”La Forêt” – gevoel krijgt u de La Forêt geur in spray vorm mee naar huis.
 169,00
La Forêt – Quartzstempel-massage (Quartz bank 85 min)
Volledige massage van het lichaam op de Quartz bank met heerlijk geurende olie. Door de zachte drukmassage met de verwarmde stempels worden gecontroleerde temperatuurverhogingen bereikt, de reflexzones van de huid worden geactiveerd en de afvoer van de afvalstoffen aanzienlijk bevorderd. Op die manier lossen spanningen op en de energie vloeit opnieuw, dit in rustgevende harmonie met klankschalen therapie en als bekronende afsluiting een thee met aroma van bosvruchten. Voor een blijvend ”La Forêt” –  gevoel krijgt u de La Forêt geur in spray vorm mee naar huis.
 169,00
La Forêt – Honey body treatment (Quartz bank 85 min)
Deze behandeling is een zeer werkzame ontspanningsmassage. De toepassing begint met een lavendelpeeling die aansluitend met warme kompressen wordt afgenomen. Daarna wordt warme acacia honing uit het Nationaal Park op de rug aangebracht en door kneedbewegingen komen gifstoffen vrij. De dieptewarmte van de Quartz bank tijdens de pakking zorgt voor geestelijke en lichamelijke ontspanning. Als bekronende afsluiting een thee met aroma van bosvruchten. Voor een blijvend ”La Forêt” – gevoel krijgt u de La Forêt geur in spray vorm mee naar huis.
 169,00
La Forêt – mud treatment ( 85 min) 
Deze wellnessbehandeling start met een ontspannende masserende lichaamspeeling. De scrubbing gel op basis van gezuiverde zandkorrels en groene thee verwijderd de dode huidcellen en geeft zuurstof en doorbloeding aan de huid, gevolgd door een rug, nek en schoudermassage met modder. U heeft keuze uit 2 soorten modder, ontspannend of ontgiftend. Als afsluiting werkt de modder nog verder over het gehele lichaam als lichaamspakking om de intensiteit te verhogen. Voor een blijvend ”La Forêt” – gevoel geniet u nog heerlijk na met een detox thee en krijgt u de La Forêt geur in spray vorm mee naar huis.
169,00
Zwangerschapsmassage (Quartz bank 55 min)
De zwangerschapsmassage op de Quartz bank ontspant op bijzonder zachte wijze de spieren in de rug, ontlast de voeten en voert vocht uit de benen af. Geniet van dit lichte, evenwichtige gevoel!
 99,00

Terug naar alle behandelingen

Sluiten