Shiseido Institute – Signature Facials - Domaine La Butte aux Bois
Shiseido Institute – Signature Facials - Relais & Châteaux hotel in België

Beschikbaarheid controleren

Shiseido Institute – Signature Facials

Shiseido Institute – Signature Facials

Opdat u zich weer goed voelt in uw huid!

Anti-aging treatment

Perfect voor de veeleisende en rijpere huid

Reiniging, vapozone, vitamine A-peeling, epileren wenkbrauwen, 3D-hyaluronzuur ampul, micro bindweefsel massage + liftende massage, masker, anti-aging dagcrème met hyaluronzuur, plantenextracten en hoogwaardige natuurlijke oliën.

Anti-aging treatment (90 min)  129,00

Anti-acne treatment (45 min) (75 min)

Voor de jonge huid, irritaties, neurodermitis

Een behandeling voor de jonge, naar acne en onzuiverheden neigende huid en/of bij een vette huid. Geschikt voor de regenerering van de huid in een levensfase die door hormonale veranderingen of veranderingen in het lichaam de meest verschillende problemen vertoont. Reiniging, vapozone, intensieve reiniging, epileren wenkbrauwen, zachte enzym peeling, hoofd- en gezichtsmassage, reinigend masker, harmoniserende dagverzorging.

Anti-acne treatment (45 min) 75,00
Anti-acne treatment (75 min) 105,00

La Forêt men treatment

Men’s Business

Een verzorgingsprogramma dat afgestemd is op de bijzondere behoeftes van de mannenhuid. Dankzij intelligente werkstof recepturen en -ingrediënten in hoog geconcentreerde vorm wordt de huid in evenwicht gebracht. De door sport of stress verbruikte mineralen en spoorelementen worden opnieuw aangevoerd. Reiniging, vapozone, peeling, diepte reiniging, het in vorm brengen van de wenkbrauwen, een ontspannende hoofd- en gezichtsmassage, masker, dagverzorging.

La Forêt men treatment (60 min ) 95,00

De producten en behandelingen van La Forêt by Dr. Bullens zijn exclusief verkrijgbaar in Spa Retreat “La Forêt” of kunnen exclusief geboekt worden

Terug naar alle behandelingen

Sluiten