Beschikbaarheid controleren

Restaurant Ralf Berendsen

Restaurant Ralf Berendsen

Twee Michelin-sterrenrestaurant in Lanaken, België

Niets op het bord berust op toeval!

Het gastronomische Restaurant Ralf Berendsen heeft twee Michelin sterren en een Gault & Millau score van 17,5/20 punten en is één van België’s 40 beste restaurants. Chef-kok Ralf Berendsen serveert de mooiste creaties van de haute cuisine om te bewijzen dat tegenpolen elkaar aantrekken, en dat wereldwijde culinaire invloeden samen kunnen komen in perfecte harmonie. Fijnproevers maken regelmatig een bedevaart naar het twee Michelin sterren restaurant in Lanaken om zich te laten verwennen met gerechten van de chef zoals een ´Trio van langoustine met Tandoori Masala, miso en couscous´ en ´Franse foie gras met Chinese yuzu, tangerine en gemberbier´.

‘Service, sfeer & vakmanschap’

Het ambitieuze team van Restaurant Ralf Berendsen staat onder leiding van Maître Ylja Berends. Zij heeft een grootse passie voor gastvrijheid, kwaliteit en innovatie.

Match made in heaven

De exquise wijnkaart van Restaurant Ralf Berendsen beschikt momenteel over ongeveer 400 wijnen. Sommelier David Aerts is de man die verantwoordelijk is voor de voortreffelijke selectie van deze heerlijke wijnen. Bovendien adviseert David u met veel passie over de specifieke selectie wijnen welke zijn geselecteerd bij de originele kookstijl van Ralf.

De natuur als decor, de vogels als achtergrondmuziek

Restaurant Ralf Berendsen kijkt uit over prachtige parkachtige tuinen en het Nationaal Park Hoge Kempen. Het terras van Restaurant Ralf Berendsen werd bekroond als België’s mooiste restaurantterras door de Gault & Millau gids in 2015 en het mooiste restaurantterras in Vlaanderen door FoodTaster in 2016 en is gedurende de warme zomermaanden de place to be.

Life in Style @ La Butte aux Bois

DOWNLOAD LIFE IN STYLE

Sluiten