Menu’s - Domaine La Butte aux Bois
Menu’s - Relais & Châteaux hotel in België

Menu’s

Menu’s

Menu

Fingerfood

Amuses

Steur & kaviaar
supplement Imperial Heritage kaviaar €3.50 per gram

Carabinero
Kalfstong | jalapeño | bergamot | pistache

Tarbot
Ganzenlever | gerookte paling | asperges | postelein

Rode mul
Sobrasada | sepia | amandel | citrus

Zwezerik
Cacao | tuinbonen | morilles

Ree
Curry | zoete aardappel | rozenbottel

Geaffineerde kazen van onze chariot
of
Ganzenlever
Yuzu | hazelnoot | gember

Asperge
Dragon | venkelpollen | aardbei

Vintage soja
Sesam | gepofte graantjes | pruimen

Prijs menu:
9 – gangen € 190 | zonder kaas OF ganzenlever
7 – gangen € 155 | zonder zwezerik, ganzenlever en kaas
5 – gangen € 125 | zonder steur & kaviaar, zwezerik, ganzenlever, kaas en asperge

Supplement langoustine (signatuur gerecht) € 35
Supplement kaaschariot: € 29
Kaaschariot als alternatief voor dessert: € 19

 


 

Voorgerechten

Toro tonijn
Ganzenlever | hazelnoot | appel | eucalyptus | € 44

Langoustines ( twee bereidingen )
Noordzeekrab | groene paprika | tandoori masala | kokos | € 73

Ganzenlever ( twee bereidingen )
Yuzu | gember | hazelnoot | € 38

Steur & kaviaar ( 15gram ) | € 65
 Supplement Imperial Heritage kaviaar €3,50 per gram

 

Hoofdgerechten

Tarbot
Ganzenlever | gerookte paling | asperges | postelein | € 70 / € 85

Anjou duif
Pompoen | groene peper | bosui | € 69

Kagoshima Wagyu
Zwarte knoflook | artisjok | Cevennes ui | € 110

 

Nagerechten

Geaffineerde kazen van onze chariot | € 29

Asperge
Dragon | venkelpollen | aardbei | € 19

Vintage soja
Sesam | gepofte graantjes | pruimen | € 19

Salade waldorf
Selderij | appel | rozijnen | walnoten | € 19

 


Lunchmenu

Zoals bijvoorbeeld:

Hamashi
Gillardeau oester | venkel | jalapeño | yoghurt

Skrei
Schelpen | kokos | sambal

Duif
Bosui | groene peper | pompoen

Chocolade
Duindoornbes | râs el hânout | avocado

Lunchmenu 3 – gangen € 65.00 | zonder skrei
Lunchmenu 4 – gangen € 85.00

Supplement kaaschariot € 29
Kaaschariot als alternatief voor dessert € 19

 

Het menu wordt enkel per tafel geserveerd.
Vanaf 6 personen verzoeken wij u te opteren voor de menuformule.
Onze chef Ralf Berendsen, wordt dagelijks geïnspireerd om nieuwe gerechten te creëren,
hierdoor is het mogelijk dat gerechten op de menukaart wijzigen.
Elke wijziging binnen het menu kan resulteren in een prijsstijging.
Laatste bestelling van het 9 gangen menu is mogelijk om 14:00 of 21:00 uur.
Bent u allergisch aan allergenen, meldt het aan uw gastvrouw | gastheer.

Restaurant La Source: dinsdagmiddag, zaterdagmiddag, zondag en maandag gesloten

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten