Menu’s - Domaine La Butte aux Bois
Menu’s - Relais & Châteaux hotel in België

Menu’s

Menu’s

Menu

Fingerfood

Amuses

Steur & kaviaar
supplement Imperial Heritage kaviaar €3,50 per gram

Toro tonijn & ganzenlever
Appel | hazelnoot | eucalyptus

Tarbot
Gillardeau oester | fingerlime | vin jaune

St. Jacobsschelpen
Eekhoorntjesbrood | aardpeer | jeneverbes

Langoustine
Kokos | tandoori masala | kaffir

Ei ¨Carbonara¨
Parmezaan | champignon | Tiroler spek
supplement witte Alba truffel €5.50 per gram

Ree
Purple curry | selderij | kers rozijnen

Geaffineerde kazen van onze chariot

Pruimen
Klaverzuring | geitenyoghurt | venkelpollen

Chocolade
Passievrucht | râs el hânout | avocado

Prijs Menu:
10 – gangen € 190
9 – gangen € 175 | zonder kaas
7 – gangen € 145 | zonder langoustine, ei ¨Carbonara¨ en kaas
5 – gangen € 115 | zonder steur & kaviaar, langoustine, ei ¨Carbonara¨, kaas, pruimen

Supplement Kaaschariot: € 29
Kaaschariot als alternatief voor dessert: € 19

 


 

Voorgerechten

Toro tonijn
Ganzenlever | hazelnoot | truffel | eucalyptus | € 44

Langoustines ( twee bereidingen )
Noordzeekrab | groene paprika | tandoori masala | kokos | € 73

Ganzenlever ( twee bereidingen )
Yuzu | gember | hazelnoot | € 38

Ei ¨Carbonara¨
Witte Alba truffel | Parmezaan | champignon | Tiroler spek | € 55
Supplement witte Alba truffel € 5,50 per gram

 

Hoofdgerechten

Tarbot
Ganzenlever | miso | gerookte paling | postelein | asperges € 70 / € 85

Ree
Purple curry | selderij | kers rozijnen | € 65

Haas
Miso | sinaasappel | maanzaad | spruiten | € 45

Anjou duif
Pompoen | groene peper | bosui | € 69

Kagoshima Wagyu Rund
Zwarte knoflook | artisjok | Cevennes ui | € 110

 

Nagerechten

Geaffineerde kazen van onze chariot | € 29

Pruimen
Klaverzuring | geiten yoghurt | venkelpollen | € 19

Chocolade
Duindoornbes | râs el hânout | avocado | € 19

Salade waldorf
Selderij | appel | rozijnen | walnoten | € 19

 


Lunchmenu
Zoals bijvoorbeeld:

Hamashi
Gillardeau oester | venkel | jalapeño | yoghurt

Zeetong
Schelpen | citroen | peterselie

Ree
Purple curry | selderij | kers rozijnen

Chocolade
Passievruchten | râs el hânout | avocado

Lunchmenu 3 gangen : € 65.00 – zonder zeetong
Lunchmenu 4 gangen : € 85.00

Supplement Kaaschariot: € 29
Kaaschariot als alternatief voor dessert: € 19

 

Het menu wordt enkel per tafel geserveerd.
Vanaf 6 personen verzoeken wij u te opteren voor de menuformule.
Elke wijziging binnen het menu, kan resulteren in een prijsstijging.
Laatste bestelling van het 9 gangen menu: 14u of 21u.
Bent u allergisch aan allergenen,
meld het aan uw gastvrouw | gastheer.

Restaurant La Source : dinsdagmiddag, zaterdagmiddag, zondag en maandag gesloten

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten