Menu’s - Domaine La Butte aux Bois
Menu’s - Relais & Châteaux hotel in België

Menu’s

Menu’s

Menu

Fingerfood

Amuses

St. Jacobschelpen
Zee-egel | selderij | buikspek

Toro tonijn
Ganzenlever | hazelnoot | truffel | eucalyptus

Zeetong
Schelpen | kokos | rettich | koriander

Oester en kaviaar
Plankton | appel | vin jaune
supplement Imperial Heritage kaviaar € 3,50 per gram

Wagyu
Zwarte knoflook | ui | brisqet bbq

Anjou duif
Schorseneer | rode kool | mosterdfruit | vijgen

Ganzenlever   
Yuzu | gember | hazelnoot

Pruimen
Klaverzuring | geiten yoghurt | venkelpollen

Chocolade
Duindoornbes | râs el hânout | avocado

Prijs Menu:
9 – gangen € 175
7 – gangen € 145 | zonder oester en wagyu
5 – gangen € 115 | zonder oester en wagyu, ganzenlever & pruimen

Supplement Kaaschariot: € 29
Kaaschariot als alternatief voor dessert: € 19

 


 

Voorgerechten

St. Jacobschelpen
Zee-egel | selderij | buikspek | € 38
supplement Imperial Heritage kaviaar €
3,50 per gram

Toro tonijn
Ganzenlever | hazelnoot | truffel | eucalyptus | € 44

Langoustines ( twee bereidingen )
Noordzee krab | groene paprika | tandoori masala | kokos | € 73

Ganzenlever ( twee bereidingen )
Yuzu | gember | hazelnoot | € 38

Hoofdgerechten

Schelvis
Schelpen | kokos | rettich | koriander | € 42

Tarbot
Ganzenlever | miso | gerookte paling | postelein | asperges | € 70 / € 85

Wilde eend
Biet | cardamom | radicchio |  bosbes | € 45

Anjou duif
Schorseneren | rode kool | mosterdfruit | vijgen | € 69

Wagyu Rund
Zwarte knoflook | artisjok | ui | € 97

 

Nagerechten

Geaffineerde kazen van onze chariot | € 29

Pruimen
Klaverzuring | geiten yoghurt | venkelpollen | € 19

Chocolade
Duindoornbes | râs el hânout | avocado | € 19

Salade waldorf
Selderij | appel | rozijnen | walnoten | € 19

 


LUNCHMENU
 

St. Jacobschelpen
Zee-egel | selderij | buikspek

Zeetong
Schelpen | kokos | rettich | koriander

Anjou duif
Schorseneer | rode kool | mosterdfruit | vijgen

Chocolade
Duindoornbes | râs el hânout | avocado

Lunchmenu 3 gangen : € 65.00 – zonder zeetong
Lunchmenu 4 gangen : € 85.00

Supplement Kaaschariot: € 29
Kaaschariot als alternatief voor dessert: € 19

 

Het menu wordt enkel per tafel geserveerd.
Vanaf 6 personen verzoeken wij u te opteren voor de menuformule.
Elke wijziging binnen het menu, kan resulteren in een prijsstijging.
Laatste bestelling van het 9 gangen menu: 14u of 21u.
Bent u allergisch aan allergenen,
meld het aan uw gastvrouw | gastheer.

Restaurant La Source : dinsdagmiddag, zaterdagmiddag, zondag en maandag gesloten

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten