Menu’s - Domaine La Butte aux Bois
Menu’s - Relais & Châteaux hotel in België

Menu’s

Menu’s

Menu

Fingerfood

Amuses

Steur & kaviaar
supplement Imperial Heritage kaviaar €3.50 per gram

Toro tonijn
Ganzenlever | appel | hazelnoot | eucalyptus

Skrei
Gillardeau oester | finger lime | vin jaune

St. Jacobsschelpen
Eekhoorntjesbrood | aardpeer | jeneverbes

Langoustine
Kokos | tandoori masala | kaffir

Ree
Walnoot | zwarte olijf | ananas

Geaffineerde kazen van onze chariot
of
Ganzenlever
Chocolade | aceto balsamico | hazelnoot

Mango
Kokos | rijst | kerrie | kaffir

Tarte forêt noire

Prijs menu:
10 – gangen € 190
9 – gangen € 175 | zonder kaas
7 – gangen € 145 | zonder langoustine, ganzenlever en kaas
5 – gangen € 115 | zonder steur & kaviaar, langoustine, ganzenlever, kaas en mango

Supplement kaaschariot € 29
Kaaschariot als alternatief voor dessert € 19

 


 

Voorgerechten

Toro tonijn
Ganzenlever | hazelnoot | appel | eucalyptus | € 44

Langoustines ( twee bereidingen )
Noordzeekrab | groene paprika | tandoori masala | kokos | € 73

Ganzenlever ( twee bereidingen )
Yuzu | gember | hazelnoot | € 38

Steur & kaviaar(15gram) | €65
 Supplement Imperial Heritage kaviaar €3,50 per gram

 

Hoofdgerechten

Tarbot
Gillardeau oester | fingerlime | vin jaune | € 70 / € 85

Ree
Walnoot | zwarte olijf  | ananas | € 65

Anjou duif
Pompoen | groene peper | bosui | € 69

Kagoshima Wagyu
Zwarte knoflook | artisjok | Cevennes ui | € 110

 

Nagerechten

Geaffineerde kazen van onze chariot | € 29

Mango
Kokos | rijst | kerrie | kaffir € 19

Tarte forêt noire | € 19

Salade waldorf
Selderij | appel | rozijnen | walnoten | € 19

 


Lunchmenu

Zoals bijvoorbeeld:

Hamashi
Gillardeau oester | venkel | jalapeño | yoghurt

Skrei
Schelpen | kokos | sambal

Duif
Bosui | groene peper | pompoen

Chocolade
Duindoornbes | râs el hânout | avocado

Lunchmenu 3 – gangen € 65.00 | zonder skrei
Lunchmenu 4 – gangen € 85.00

Supplement kaaschariot € 29
Kaaschariot als alternatief voor dessert € 19

 

Het menu wordt enkel per tafel geserveerd.
Vanaf 6 personen verzoeken wij u te opteren voor de menuformule.
Onze chef Ralf Berendsen, wordt dagelijks geïnspireerd om nieuwe gerechten te creëren,
hierdoor is het mogelijk dat gerechten op de menukaart wijzigen.
Elke wijziging binnen het menu kan resulteren in een prijsstijging.
Laatste bestelling van het 9 of 10 gangen menu is mogelijk om 14:00 of 21:00 uur.
Bent u allergisch aan allergenen, meldt het aan uw gastvrouw | gastheer.

Restaurant La Source: dinsdagmiddag, zaterdagmiddag, zondag en maandag gesloten

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten