Uw feest op maat - Domaine La Butte aux Bois
Uw feest op maat - Relais & Châteaux hotel in België

Beschikbaarheid controleren

Uw feest op maat

Uw feest op maat

Uw feest in Domaine La Butte aux Bois

1 | Van a tot z begeleiden wij de gasten in de voorbereiding van hun huwelijk, communiefeest, diner of het vieren van een andere bijzondere gelegenheid op Domaine La Butte aux Bois. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de gast zorgeloos kan uitkijken naar een onvergetelijk event. Ontzorgen is onze passie, we worden blij van stralende gezichten van gasten. Door de volle agenda´s van tegenwoordig weten we hoe belangrijk het is om efficiënt te werk te gaan en werk uit handen te nemen. We zijn ook tijdens het weekend bereikbaar, zodat de gast bijna 24/7 met vragen bij ons terecht kan.

2 | Kiest u voor een intieme huwelijks- of doopceremonie op locatie onder leiding van uw eigen ceremoniemeester. Deze plechtigheid kan bij mooi weer plaatsvinden in onze tuin of bij minder mooi weer in bijvoorbeeld het Carolus salon of het Alexanderhof. De rijkelijke en prachtige bloemdecoraties, verzorgd door onze eigen bloembinder, zorgen voor de finishing touch. Niets zo persoonlijk als een ceremonie met uw naaste familie en vrienden, helemaal zoals de gast het zelf wil.

3 | Na vele maanden van voorbereiding is het moment daar. De gasten kunnen van begin tot einde genieten en zich in de watten laten leggen. Ze worden begeleid door een enthousiast team van professionals, die er alles aan zullen doen om het de gasten naar hun zin te maken. De collega´s van receptie en banqueting staan voor de gasten klaar bij vragen of opmerkingen en zorgen voor een vlekkeloos verloop van de dag.

4 | Er is niets fijner voor het bruidspaar dan zich na een onvergetelijk huwelijksfeest terug te trekken in de romantische bruidssuite in het manoir. Voor de huwelijksgasten zijn er hotelkamers beschikbaar tegen een gereduceerd tarief. De gasten genieten de ochtend nadien gezamenlijk van een luxe ontbijt, om zo alvast de mooiste herinneringen te herbeleven. Bij mooi weer kan dit plaatsvinden op één van onze vele terrassen. Ook voor de afsluiting van een mooi diner of een volledig verzorgd familieverblijf zijn onze hotelkamers uiterst geschikt. We bekijken graag met de gasten welk kamertype het best bij hun wensen past.

5 | Heerlijk eten en drinken tijdens een verblijf op ons landgoed zijn voor ons prioritair. Of de gasten nu kiezen voor een luxe dinerbuffet in een privésalon, een gastronomisch menu in restaurant La Source (twee Michelinsterren) of een informeel welkomstdiner in Le Bistrot, we streven ernaar op culinair niveau het allerbeste te bieden. Welkom in Domaine La Butte aux Bois, waar herinneringen voor het leven worden gemaakt.

Sluiten