Kerstfeest Zutendaal

Kerstfeest Zutendaal

Voor een kerstfeest bij Zutendaal stijgt La Butte aux Bois ver uit boven de middelmaat.

Een maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met het historisch landgoed en bekroonde gastronomie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Zutendaal, kan niet beter: vlak aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en niet ver van fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Ook in de zomer is het heerlijk vertoeven op onze ruime terrassen met mooi uitzicht op de spectaculaire tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kunt u van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die voorzien is van videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het imposante Domaine La Butte aux Bois, een prachtig landgoed bij Zutendaal, heeft heel wat troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. U vindt bij ons de fijnste gastronomie van de regio bij Zutendaal, fraaie terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. Bovendien vormt La Butte aux Boix bij Zutendaal de perfecte uitvalsbasis om nabijgelegen trekpleisters. Kortom, ons luxehotel (Relais & Chateaux) is de plek bij uitstek om te genieten in stijl van de prachtige natuur. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Nu is het een riante Domaine met stijl en voornaamheid. Een verblijf in dit elegante decor zal u aangenaam verrassen. Hartelijkheid en gastvrijheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois kan uitpakken met wetenswaardige historische feiten. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Toen al viel het Domaine op door een uitgesproken elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij Zutendaal een unieke hotspot met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Zutendaal ligt in een bijzonder interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Zutendaal te verkennen. Onder meer Maastricht, Aken en Luik behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie wil shoppen kan zich uitleven in Maasmechelen, op slechts 10 minuutjes van het domein bij Zutendaal.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten