Kerstfeest Nederland

Kerstfeest Nederland

Zoekt u bij Nederland een geschikte plek om een mooi kerstfeest te vieren? La Butte aux Bois staat dan met stip op één.

Maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met het historisch landgoed en bekroonde gastronomie naar streeft. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België is gelegen aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk tafelen op onze ruime terrassen met prachtige uitzichten op de spectaculaire tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kunt u van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het imposante Domaine La Butte aux Bois, een wondermooi landgoed bij Nederland, heeft heel wat troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. Nergens is het heerlijker vertoeven dan op onze grote terrassen in de rustige tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. Dit imposante landgoed bij Nederland ligt op een boogscheut van Spa Retreat en het Nationaal Park Hoge Kempen. Kortom, ons luxehotel (Relais & Chateaux) is de plek bij uitstek om te genieten in stijl van de prachtige natuur. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Nu is het een riante Domaine met stijl en voornaamheid. Een verblijf in dit adembenemende decor zal u aangenaam verrassen. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid dragen wij hier bij Nederland zeer hoog in het vaandel.

La Butte aux Bois heeft een verleden om trots op te zijn. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Sindsdien heeft het Domaine bij Nederland absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Nederland ligt in een zeer interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. La Butte aux Bois is de ideale uitvalsbasis om de rijke streek te ontdekken. In steden als Luik, Maastricht en Aken kan u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie er graag op uit trekt om wat te winkelen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Nederland en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten