Kerstfeest Maastricht

Kerstfeest Maastricht

Als u geen risico wil nemen met het oog op het houden van kerstfeest kies dan voor de professionals van het wondermooie La Butte aux Bois.

Een maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met het historisch landgoed en culinaire topreputatie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Maastricht, kan niet beter: pal aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en niet ver van fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Van de gerieflijke terrassen die voor een aangename sfeer zorgen tot het prachtige uitzicht op de esthetisch aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kan men van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die voorzien is van videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Alle gasten worden in de watten gelegd in het prachtige Domaine La Butte aux Bois. U vindt bij La Butte aux Bois de fijnste gastronomie van de regio bij Maastricht, fraaie terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. zoals Spa Retreat en het geroemde Nationaal Park Hoge Kempen te verkennen. Wie in de beste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Maastricht zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Nu is het een riante Domaine met stijl en voornaamheid. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een bijzonder aangenaam verblijf in La Butte aux Bois. Gastvrijheid en hartelijkheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois kan uitpakken met verbluffende historische feiten. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Sindsdien heeft het Domaine bij Maastricht absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Maastricht ligt in een bijzonder interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Maastricht te verkennen. In steden als Luik, Maastricht en Aken kan u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie er graag op uit trekt om wat te winkelen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Maastricht en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten