Kerstfeest Lanaken

Kerstfeest Lanaken

Als u beslist om een kerstfeest te vieren bij Lanaken zult u zeker niet bedrogen uitkomen als u voor expertise en ervaring van La Butte aux Boix kiest.

Een maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met het historisch domein en bekroonde gastronomie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Lanaken, kan niet beter: vlak aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en vlakbij machtige steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Ook in de zomer is het heerlijk tafelen op onze ruime terrassen met mooi uitzicht op de fraaie tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kan men van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het stijlvolle Domaine La Butte aux Bois, een wondermooi landgoed bij Lanaken, heeft veel troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. U vindt bij La Butte aux Bois de fijnste gastronomie van de regio bij Lanaken, fraaie terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. Dit imposante landgoed bij Lanaken ligt op een boogscheut van Spa Retreat en het Nationaal Park Hoge Kempen. Wie in de allerfijnste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Lanaken zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Pure klasse en statigheid omschrijven dit riante Domaine het best. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een bijzonder aangenaam verblijf in La Butte aux Bois. Hartelijkheid en gastvrijheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois kan uitpakken met wetenswaardige historische feiten. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Sindsdien heeft het Domaine bij Lanaken absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Lanaken ligt in een bijzonder interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Lanaken te verkennen. Onder meer Maastricht, Aken en Luik behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie wil shoppen kan zich uitleven in Maasmechelen, op slechts 10 minuutjes van het domein bij Lanaken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten