Kerstfeest Heerlen

Kerstfeest Heerlen

Zoekt u bij Heerlen een geschikte plek om een mooi kerstfeest te vieren? La Butte aux Bois staat dan met stip op één.

Een maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met z’n historisch landgoed en bekroonde gastronomie naar streeft. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België is gelegen aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk vertoeven op onze ruime terrassen met prachtige uitzichten op de fraaie tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kunt u van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het stijlvolle Domaine La Butte aux Bois, een wondermooi landgoed bij Heerlen, heeft heel wat troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. Nergens is het aangenamer vertoeven dan op onze grote terrassen in de heerlijke tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. Bovendien is La Butte aux Boix bij Heerlen de perfecte uitvalsbasis om nabijgelegen trekpleisters. Kortom, ons luxehotel (Relais & Chateaux) is de plek bij uitstek om in stijl te genieten van de prachtige natuur. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Pure klasse en statigheid omschrijven dit riante Domaine het best. Een verblijf in dit elegante decor zal u aangenaam verrassen. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid dragen wij hier bij Heerlen zeer hoog in het vaandel.

La Butte aux Bois kan uitpakken met wetenswaardige historische feiten. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de roemruchte ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Sindsdien heeft het Domaine bij Heerlen absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Heerlen ligt in een bijzonder interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Heerlen te verkennen. In steden als Luik, Maastricht en Aken kan u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie er graag op uit trekt om wat te winkelen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Heerlen en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten