Kerstfeest Hasselt

Kerstfeest Hasselt

Bij Hasselt is er geen betere locatie denkbaar dan La Butte aux Bois om een kerstfeest te houden waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

Een maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met z’n historisch landgoed en bekroonde gastronomie naar streeft. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België ligt aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Van de gerieflijke terrassen die een idyllische sfeer bieden tot het prachtige uitzicht op de met zorg aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kunt u van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Alle gasten worden verwend in het prachtige Domaine La Butte aux Bois. Nergens is het heerlijker vertoeven dan op onze grote terrassen in de heerlijke tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. Bovendien is La Butte aux Boix bij Hasselt de perfecte uitvalsbasis om nabijgelegen trekpleisters. Wie in de allerfijnste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Hasselt zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Pure klasse en statigheid omschrijven dit riante Domaine het best. Een verblijf in dit adembenemende decor zal u aangenaam verrassen. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid houden wij in ere bij Hasselt.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om trots op te zijn. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Toen al viel het Domaine op door een uitgesproken elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij Hasselt een unieke hotspot met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Er valt voor cultuur- en natuurfanaten heel wat te beleven in de buurt van Hasselt. La Butte aux Bois is de ideale uitvalsbasis om de rijke streek te ontdekken. In steden als Luik, Maastricht en Aken kunt u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie er graag op uit trekt om wat te winkelen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Hasselt en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten