Kerstfeest Geleen

Kerstfeest Geleen

Voor een kerstfeest bij Geleen is het fenomenale La Butte aux Bois een ware droomlocatie.

Een maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met z’n historisch landgoed en culinaire topreputatie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Geleen, kan niet beter: vlak aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en vlakbij fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Ook in de zomer is het heerlijk tafelen op onze ruime terrassen met mooi uitzicht op de fraaie tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kan men van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Alle gasten worden verwend in het mooie Domaine La Butte aux Bois. U vindt bij ons de meest verfijnde gastronomie van de regio bij Geleen, aangename terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. Bovendien vormt La Butte aux Boix bij Geleen de perfecte uitvalsbasis om nabijgelegen trekpleisters. Wie in de beste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Geleen zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Het manoir is reeds gebouwd in 1924 voor Ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Nu is het een riante Domaine met stijl en voornaamheid. Een verblijf in dit adembenemende decor zal u aangenaam verrassen. Gastvrijheid en hartelijkheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om trots op te zijn. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de roemruchte ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Sindsdien heeft het Domaine bij Geleen absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Geleen ligt in een zeer interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Geleen te verkennen. In steden als Luik, Maastricht en Aken kunt u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie er graag op uit trekt om wat te shoppen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Geleen en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten