Kerstfeest Dilsen-Stokkem

Kerstfeest Dilsen-Stokkem

Een magnifieke locatie om een kerstfeest bij Dilsen-Stokkem te vieren is het stijlvolle La Butte aux Bois.

Maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met het historisch landgoed en bekroonde gastronomie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Dilsen-Stokkem, kan niet beter: vlak aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en vlakbij machtige steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Van de gerieflijke terrassen die een idyllische sfeer bieden tot het prachtige uitzicht op de met zorg aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kunt u van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die voorzien is van videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Alle gasten worden in de watten gelegd in het mooie Domaine La Butte aux Bois. Nergens is het aangenamer vertoeven dan op onze grote terrassen in de rustige tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. Bovendien vormt La Butte aux Boix bij Dilsen-Stokkem de ideale uitvalsbasis om nabijgelegen trekpleisters. Kortom, ons luxehotel (Relais & Chateaux) is de plek bij uitstek om te genieten in stijl van de prachtige natuur. Het manoir is reeds gebouwd in 1924 voor Ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Nu is het een riante Domaine met stijl en voornaamheid. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een bijzonder aangenaam verblijf in La Butte aux Bois. Hartelijkheid en gastvrijheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois kan uitpakken met verbluffende historische feiten. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Sindsdien heeft het Domaine bij Dilsen-Stokkem absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Dilsen-Stokkem ligt in een zeer interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Dilsen-Stokkem te verkennen. Onder meer Maastricht, Aken en Luik behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie wil shoppen kan zich uitleven in Maasmechelen, op slechts 10 minuutjes van het domein bij Dilsen-Stokkem.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten