Kerstfeest Dilsen-Stokkem

Kerstfeest Dilsen-Stokkem

Op zoek naar een locatie bij Dilsen-Stokkem voor een kerstfeest? Dan is er slechts één juist adres: het fraaie La Butte aux Bois.

Als een historisch landgoed, een geprezen gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. De ligging van La Butte aux Bois, bij Dilsen-Stokkem, kan niet beter: vlak aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en vlakbij fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Ook in de zomer is het heerlijk tafelen op onze ruime terrassen met mooi uitzicht op de fraaie tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kunt u van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het stijlvolle Domaine La Butte aux Bois, een prachtig landgoed bij Dilsen-Stokkem, heeft heel wat troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. Nergens is het aangenamer vertoeven dan op onze grote terrassen in de heerlijke tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. Dit imposante landgoed bij Dilsen-Stokkem ligt op een boogscheut van Spa Retreat en het Nationaal Park Hoge Kempen. Wie in de allerfijnste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Dilsen-Stokkem zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Pure klasse en statigheid omschrijven dit riante Domaine het best. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een onvergetelijk verblijf in La Butte aux Bois. Hartelijkheid en gastvrijheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois kan uitpakken met verbluffende historische feiten. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de roemruchte ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Sindsdien heeft het Domaine bij Dilsen-Stokkem absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Er valt voor cultuur- en natuurfanaten meer dan voldoende te beleven in de buurt van Dilsen-Stokkem. La Butte aux Bois is de ideale uitvalsbasis om de rijke streek te ontdekken. In steden als Luik, Maastricht en Aken kan u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie wil winkelen kan zich uitleven in Maasmechelen, op slechts 10 minuutjes van het domein bij Dilsen-Stokkem.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten