Kerstfeest Brunssum

Kerstfeest Brunssum

Bij La Butte aux Bois bij Brunssum kunt u erop rekenen dat uw kerstfeest op alle vlakken tip top in orde zal zijn.

Maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met het historisch domein en bekroonde gastronomie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Brunssum, kan niet beter: pal aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en vlakbij machtige steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk vertoeven op onze ruime terrassen met prachtige uitzichten op de spectaculaire tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Dit luxehotel (Relais & Châteaux) is een waar walhalla voor natuurgenieters die rust en stijl weten te waarderen.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Alle gasten worden verwend in het mooie Domaine La Butte aux Bois. U vindt bij La Butte aux Bois de meest verfijnde gastronomie van de regio bij Brunssum, fraaie terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. Dit imposante landgoed bij Brunssum ligt op een boogscheut van Spa Retreat en het Nationaal Park Hoge Kempen. Wie in de allerfijnste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Brunssum zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Nu is het een riante Domaine met stijl en voornaamheid. Een verblijf in dit elegante decor zal u aangenaam verrassen. Gastvrijheid en hartelijkheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om fier op te zijn. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Toen al viel het Domaine op door een uitgesproken elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij Brunssum een unieke hotspot met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Er valt voor cultuur- en natuurfanaten meer dan voldoende te beleven en ontdekken in de buurt van Brunssum. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Brunssum te verkennen. In steden als Luik, Maastricht en Aken kunt u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie er graag op uit trekt om wat te shoppen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Brunssum en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten