Kerstfeest Bilzen

Kerstfeest Bilzen

Het bij Bilzen gelegen La Butte aux Bois weet als geen ander hoe het een kerstfeest ver kan doen uitstijgen boven de middelmaat.

Als een historisch domein, een geprezen gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het allerhoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. De ligging van La Butte aux Bois, bij Bilzen, kan niet beter: pal aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en vlakbij machtige steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Van de ruime terrassen die voor een aangename sfeer zorgen tot het prachtige uitzicht op de met zorg aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kunt u van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het stijlvolle Domaine La Butte aux Bois, een prachtig landgoed bij Bilzen, heeft heel wat troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. Nergens is het aangenamer vertoeven dan op onze grote terrassen in de heerlijke tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. Dit imposante landgoed bij Bilzen ligt op een boogscheut van Spa Retreat en het Nationaal Park Hoge Kempen. Kortom, ons luxehotel (Relais & Chateaux) is de plek bij uitstek om te genieten in stijl van de prachtige natuur. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Nu is het een riante Domaine met stijl en voornaamheid. Een verblijf in dit adembenemende decor zal u aangenaam verrassen. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid houden wij in ere bij Bilzen.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om fier op te zijn. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de roemruchte ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Sindsdien heeft het Domaine bij Bilzen absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Bilzen ligt in een bijzonder interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. La Butte aux Bois is de ultieme uitvalsbasis om de rijke streek te ontdekken. Onder meer Maastricht, Luik en Aken behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie wil shoppen kan zich uitleven in Maasmechelen, op slechts 10 minuutjes van het domein bij Bilzen.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten