Kerstfeest België

Kerstfeest België

Als u een kerstfeest wil vieren in stijl dan is La Butte aux bois bij België een uitstekende keuze.

Als een historisch landgoed, een geprezen gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het allerhoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België ligt aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk vertoeven op onze ruime terrassen met mooi uitzicht op de fraaie tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kan men van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het stijlvolle Domaine La Butte aux Bois, een prachtig landgoed bij België, heeft veel troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. U vindt bij La Butte aux Bois de fijnste gastronomie van de streek bij België, fraaie terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. Bovendien is La Butte aux Boix bij België de perfecte uitvalsbasis om nabijgelegen trekpleisters. Wie in de allerfijnste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij België zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Nu is het een riante en veelzijdig Domaine met stijl en voornaamheid. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een onvergetelijk verblijf in La Butte aux Bois. Hartelijkheid en gastvrijheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om trots op te zijn. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de roemruchte ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Toen al viel het Domaine op door een uitgesproken elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij België een unieke locatie met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij België ligt in een zeer interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij België te verkennen. In steden als Luik, Maastricht en Aken kunt u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie er graag op uit trekt om wat te winkelen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in België en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten