Kerstfeest Aken

Kerstfeest Aken

Als u een succesvol kerstfeest wil houden, kunt u altijd terecht bij het stijlvolle La Butte aux Bois bij Aken.

Maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met het historisch domein en bekroonde gastronomie naar streeft. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België ligt aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk vertoeven op onze ruime terrassen met mooi uitzicht op de spectaculaire tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Dit luxehotel (Relais & Châteaux) is een waar walhalla voor natuurgenieters die rust en stijl kunnen waarderen.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het stijlvolle Domaine La Butte aux Bois, een wondermooi landgoed bij Aken, heeft heel wat troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. Nergens is het heerlijker vertoeven dan op onze grote terrassen in de heerlijke tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. Bovendien is La Butte aux Boix bij Aken de perfecte uitvalsbasis om nabijgelegen trekpleisters. Wie in de allerfijnste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Aken zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Pure klasse en statigheid omschrijven dit riante Domaine het best. Een verblijf in dit elegante decor zal u aangenaam verrassen. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid houden wij in ere bij Aken.

La Butte aux Bois heeft een verleden om trots op te zijn. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de befaamde ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Sindsdien heeft het Domaine bij Aken absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Aken ligt in een zeer interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. La Butte aux Bois is de ultieme uitvalsbasis om de rijke streek te ontdekken. Onder meer Maastricht, Luik en Aken behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie wil winkelen kan zich uitleven in Maasmechelen, op slechts 10 minuutjes van het domein bij Aken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten