Kerstavond Zutendaal

Kerstavond Zutendaal

Om een kerstavond bij Zutendaal te vieren is er geen betere locatie denkbaar dan La Butte aux Bois.

Maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met het historisch landgoed en culinaire topreputatie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Zutendaal, kan niet beter: vlak aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en vlakbij fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Ook in de zomer is het heerlijk vertoeven op onze ruime terrassen met prachtige uitzichten op de fraaie tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kunt u van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die voorzien is van videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het imposante Domaine La Butte aux Bois, een prachtig landgoed bij Zutendaal, heeft heel wat troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. Nergens is het aangenamer vertoeven dan op onze grote terrassen in de rustige tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. Dit imposante landgoed bij Zutendaal ligt op een boogscheut van Spa Retreat en het Nationaal Park Hoge Kempen. Wie in de beste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Zutendaal zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Nu is het een riante en veelzijdig Domaine met stijl en voornaamheid. Een verblijf in dit elegante decor zal u aangenaam verrassen. Hartelijkheid en gastvrijheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois heeft een verleden om fier op te zijn. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Sindsdien heeft het Domaine bij Zutendaal absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Er valt voor cultuur- en natuurfanaten heel wat te beleven en ontdekken in de buurt van Zutendaal. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Zutendaal te verkennen. In steden als Luik, Maastricht en Aken kunt u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie er graag op uit trekt om wat te winkelen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Zutendaal en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten