Kerstavond Zutendaal

Kerstavond Zutendaal

Een kerstavond bij Zutendaal zal in La Butte aux Bois zonder enige twijfel een ware triomf worden.

Als een historisch landgoed, een bekroonde gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het allerhoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België ligt aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Van de ruime terrassen die voor een aangename sfeer zorgen tot het majestueuze uitzicht op de met zorg aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Dit luxehotel (Relais & Châteaux) is een waar walhalla voor natuurgenieters die rust en stijl kunnen waarderen.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het stijlvolle Domaine La Butte aux Bois, een wondermooi landgoed bij Zutendaal, heeft veel troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. U vindt bij ons de meest verfijnde gastronomie van de streek bij Zutendaal, aangename terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. Bovendien vormt La Butte aux Boix bij Zutendaal de perfecte uitvalsbasis om nabijgelegen trekpleisters. Wie in de allerfijnste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Zutendaal zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Het manoir is reeds gebouwd in 1924 voor Ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Pure klasse en statigheid omschrijven dit riante Domaine het best. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een onvergetelijk verblijf in La Butte aux Bois. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid houden wij in ere bij Zutendaal.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om fier op te zijn. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Sindsdien heeft het Domaine bij Zutendaal absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

La Butte aux Bois is een landgoed in een levendige streek waar verwennen met grote klasse tot de tradities behoort. Maastricht, Luik en Aken zijn zeker het ontdekken waard, maar ook de kleinere omliggende prachtstadjes smeken om een bezoekje. Fashionistas zullen in vervoering komen door de prijzen van de topmerken bij Maasmechelen Village Chic Outlet Shopping, maar 10 minuten van het Domaine vandaan.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten