Kerstavond Valkenburg

Kerstavond Valkenburg

Locatie gezocht voor een kerstavond bij Valkenburg? Dan is La Butte aux Bois uw droomlocatie..

Als een historisch landgoed, een geprezen gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het allerhoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België ligt aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Van de ruime terrassen die een idyllische sfeer bieden tot het majestueuze uitzicht op de met zorg aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Dit luxehotel (Relais & Châteaux) is een waar walhalla voor natuurgenieters die rust en stijl kunnen waarderen.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Alle gasten worden verwend in het mooie Domaine La Butte aux Bois. Nergens is het aangenamer vertoeven dan op onze grote terrassen in de heerlijke tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. zoals Spa Retreat en het geroemde Nationaal Park Hoge Kempen te verkennen. Wie in de beste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Valkenburg zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Nu is het een riante en veelzijdig Domaine met stijl en voornaamheid. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een onvergetelijk verblijf in La Butte aux Bois. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid dragen wij hier bij Valkenburg zeer hoog in het vaandel.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om fier op te zijn. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Sindsdien heeft het Domaine bij Valkenburg absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Er valt voor natuur- en cultuurliefhebbers heel wat te beleven en ontdekken in de buurt van Valkenburg. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Valkenburg te verkennen. In steden als Luik, Maastricht en Aken kunt u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie er graag op uit trekt om wat te winkelen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Valkenburg en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten