Kerstavond Vaals

Kerstavond Vaals

Als het aankomt op het vieren van een kerstavond dat op alle vlakken geslaagd is, is La Butte aux Bois bij Vaals de plaats waar u moet zijn.

Als een historisch landgoed, een geprezen gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. De ligging van La Butte aux Bois, bij Vaals, kan niet beter: pal aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en niet ver van fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk tafelen op onze ruime terrassen met mooi uitzicht op de spectaculaire tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kan men van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het imposante Domaine La Butte aux Bois, een prachtig landgoed bij Vaals, heeft heel wat troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. U vindt bij La Butte aux Bois de fijnste gastronomie van de regio bij Vaals, aangename terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. zoals Spa Retreat en het befaamde Nationaal Park Hoge Kempen te verkennen. Wie in de allerfijnste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Vaals zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Pure klasse en statigheid omschrijven dit riante Domaine het best. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een bijzonder aangenaam verblijf in La Butte aux Bois. Hartelijkheid en gastvrijheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om fier op te zijn. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Toen al viel het Domaine op door een uitgesproken elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij Vaals een unieke locatie met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Vaals ligt in een bijzonder interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. La Butte aux Bois is de uitgelezen uitvalsbasis om de rijke streek te ontdekken. Onder meer Maastricht, Aken en Luik behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie wil winkelen kan zich uitleven in Maasmechelen, op slechts 10 minuutjes van het domein bij Vaals.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten