Kerstavond Vaals

Kerstavond Vaals

Locatie gezocht voor een kerstavond bij Vaals? Dan is La Butte aux Bois uw droomlocatie..

Maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met het historisch landgoed en culinaire topreputatie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Vaals, kan niet beter: pal aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en niet ver van fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Van de gerieflijke terrassen die voor een aangename sfeer zorgen tot het prachtige uitzicht op de met zorg aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Dit luxehotel (Relais & Châteaux) is een waar walhalla voor natuurgenieters die rust en stijl weten te waarderen.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het stijlvolle Domaine La Butte aux Bois, een wondermooi landgoed bij Vaals, heeft veel troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. U vindt bij ons de meest verfijnde gastronomie van de regio bij Vaals, fraaie terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. zoals Spa Retreat en het befaamde Nationaal Park Hoge Kempen te verkennen. Wie in de beste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Vaals zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Nu is het een riante Domaine met stijl en voornaamheid. Een verblijf in dit elegante decor zal u aangenaam verrassen. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid dragen wij hier bij Vaals zeer hoog in het vaandel.

La Butte aux Bois heeft een verleden om fier op te zijn. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de befaamde ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Toen al viel het Domaine op door een uitgesproken elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij Vaals een unieke hotspot met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Vaals ligt in een zeer interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. La Butte aux Bois is de ideale uitvalsbasis om de rijke streek te ontdekken. Onder meer Maastricht, Aken en Luik behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie wil winkelen kan zich uitleven in Maasmechelen, op slechts 10 minuutjes van het domein bij Vaals.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten