Kerstavond Riemst

Kerstavond Riemst

Voor een kerstavond bij Riemst is het fenomenale La Butte aux Bois een ware droomlocatie.

Maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met z’n historisch landgoed en bekroonde gastronomie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Riemst, kan niet beter: vlak aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en vlakbij fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Van de ruime terrassen die voor een aangename sfeer zorgen tot het majestueuze uitzicht op de esthetisch aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Dit luxehotel (Relais & Châteaux) is een waar walhalla voor natuurgenieters die rust en stijl weten te waarderen.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Alle gasten worden in de watten gelegd in het prachtige Domaine La Butte aux Bois. Nergens is het heerlijker vertoeven dan op onze grote terrassen in de heerlijke tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. Dit imposante landgoed bij Riemst ligt op een boogscheut van Spa Retreat en het Nationaal Park Hoge Kempen. Wie in de allerfijnste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Riemst zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Het manoir is oorspronkelijk gebouwd in 1924 voor Ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Nu is het een riante Domaine met stijl en voornaamheid. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een bijzonder aangenaam verblijf in La Butte aux Bois. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid dragen wij hier bij Riemst zeer hoog in het vaandel.

La Butte aux Bois kan uitpakken met verbluffende historische feiten. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Toen al viel het Domaine op door esthetiek en elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij Riemst een unieke locatie met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Riemst ligt in een bijzonder interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. La Butte aux Bois is de uitgelezen uitvalsbasis om de rijke streek te ontdekken. In steden als Luik, Maastricht en Aken kunt u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie wil winkelen kan zich uitleven in Maasmechelen, op slechts 10 minuutjes van het domein bij Riemst.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten