Kerstavond Maasmechelen

Kerstavond Maasmechelen

Als het aankomt op het vieren van een kerstavond dat op alle vlakken geslaagd is, is La Butte aux Bois bij Maasmechelen de plaats waar u moet zijn.

Maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met z’n historisch landgoed en culinaire topreputatie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Maasmechelen, kan niet beter: vlak aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en niet ver van fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Ook in de zomer is het heerlijk vertoeven op onze ruime terrassen met mooi uitzicht op de spectaculaire tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Dit luxehotel (Relais & Châteaux) is een waar walhalla voor natuurgenieters die rust en stijl weten te waarderen.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het imposante Domaine La Butte aux Bois, een wondermooi landgoed bij Maasmechelen, heeft veel troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. Nergens is het heerlijker vertoeven dan op onze grote terrassen in de rustige tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. Bovendien is La Butte aux Boix bij Maasmechelen de ideale uitvalsbasis om nabijgelegen trekpleisters. Wie in de beste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Maasmechelen zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Nu is het een riante Domaine met stijl en voornaamheid. Een verblijf in dit elegante decor zal u aangenaam verrassen. Hartelijkheid en gastvrijheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om trots op te zijn. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Toen al viel het Domaine op door een uitgesproken elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij Maasmechelen een unieke locatie met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Maasmechelen ligt in een zeer interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Maasmechelen te verkennen. Onder meer Maastricht, Aken en Luik behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie wil winkelen kan zich uitleven in Maasmechelen, op slechts 10 minuutjes van het domein bij Maasmechelen.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten