Kerstavond Maasland

Kerstavond Maasland

Als u een succesvol kerstavond wil houden, kunt u altijd terecht bij het stijlvolle La Butte aux Bois bij Maasland.

Maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met z’n historisch landgoed en bekroonde gastronomie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Maasland, kan niet beter: vlak aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en niet ver van fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk tafelen op onze ruime terrassen met prachtige uitzichten op de spectaculaire tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kan men van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Alle gasten worden verwend in het prachtige Domaine La Butte aux Bois. Nergens is het heerlijker vertoeven dan op onze grote terrassen in de heerlijke tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. Bovendien is La Butte aux Boix bij Maasland de ideale uitvalsbasis om nabijgelegen trekpleisters. Wie in de beste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Maasland zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Pure klasse en statigheid omschrijven dit riante Domaine het best. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een bijzonder aangenaam verblijf in La Butte aux Bois. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid houden wij in ere bij Maasland.

La Butte aux Bois heeft een verleden om trots op te zijn. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de roemruchte ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Toen al viel het Domaine op door esthetiek en elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij Maasland een unieke locatie met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Er valt voor cultuur- en natuurfanaten meer dan voldoende te beleven in de buurt van Maasland. La Butte aux Bois is de uitgelezen uitvalsbasis om de rijke streek te ontdekken. In steden als Luik, Maastricht en Aken kan u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie er graag op uit trekt om wat te shoppen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Maasland en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten