Kerstavond Limburg

Kerstavond Limburg

Om een kerstavond bij Limburg te vieren is er geen betere locatie denkbaar dan La Butte aux Bois.

Als een historisch domein, een geprezen gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het allerhoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België is gelegen aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Van de ruime terrassen die een idyllische sfeer bieden tot het prachtige uitzicht op de esthetisch aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Dit luxehotel (Relais & Châteaux) is een waar walhalla voor natuurgenieters die rust en stijl weten te waarderen.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het stijlvolle Domaine La Butte aux Bois, een wondermooi landgoed bij Limburg, heeft veel troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. U vindt bij ons de meest verfijnde gastronomie van de regio bij Limburg, fraaie terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. Dit imposante landgoed bij Limburg ligt op een boogscheut van Spa Retreat en het Nationaal Park Hoge Kempen. Wie in de allerfijnste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Limburg zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Nu is het een riante Domaine met stijl en voornaamheid. Een verblijf in dit adembenemende decor zal u aangenaam verrassen. Hartelijkheid en gastvrijheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om fier op te zijn. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de befaamde ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Toen al viel het Domaine op door een uitgesproken elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij Limburg een unieke locatie met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Limburg ligt in een bijzonder interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. La Butte aux Bois is de ideale uitvalsbasis om de rijke streek te ontdekken. Onder meer Maastricht, Aken en Luik behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie wil shoppen kan zich uitleven in Maasmechelen, op slechts 10 minuutjes van het domein bij Limburg.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten