Kerstavond Kerkrade

Kerstavond Kerkrade

La Butte aux Bois een fantastische locatie bij Kerkrade waar u steevast een prachtig kerstavond kunt vieren.

Een maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met het historisch landgoed en bekroonde gastronomie naar streeft. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België is gelegen aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk tafelen op onze ruime terrassen met mooi uitzicht op de fraaie tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kunt u van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Alle gasten worden in de watten gelegd in het prachtige Domaine La Butte aux Bois. U vindt bij ons de fijnste gastronomie van de regio bij Kerkrade, fraaie terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. Bovendien vormt La Butte aux Boix bij Kerkrade de ideale uitvalsbasis om nabijgelegen trekpleisters. Wie in de beste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Kerkrade zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Het manoir is oorspronkelijk gebouwd in 1924 voor Ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Pure klasse en statigheid omschrijven dit riante Domaine het best. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een onvergetelijk verblijf in La Butte aux Bois. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid houden wij in ere bij Kerkrade.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om trots op te zijn. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Sindsdien heeft het Domaine bij Kerkrade absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Kerkrade ligt in een bijzonder interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Kerkrade te verkennen. Onder meer Maastricht, Luik en Aken behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie er graag op uit trekt om wat te winkelen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Kerkrade en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten