Kerstavond Heerlen

Kerstavond Heerlen

Voor een kerstavond bij Heerlen is het fenomenale La Butte aux Bois een ware droomlocatie.

Een maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met het historisch domein en bekroonde gastronomie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Heerlen, kan niet beter: pal aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en vlakbij fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk vertoeven op onze ruime terrassen met prachtige uitzichten op de spectaculaire tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kunt u van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die voorzien is van videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het stijlvolle Domaine La Butte aux Bois, een prachtig landgoed bij Heerlen, heeft veel troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. U vindt bij La Butte aux Bois de meest verfijnde gastronomie van de regio bij Heerlen, fraaie terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. Bovendien vormt La Butte aux Boix bij Heerlen de ideale uitvalsbasis om nabijgelegen trekpleisters. Wie in de allerfijnste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Heerlen zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Nu is het een riante en veelzijdig Domaine met stijl en voornaamheid. Een verblijf in dit elegante decor zal u aangenaam verrassen. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid dragen wij hier bij Heerlen zeer hoog in het vaandel.

La Butte aux Bois kan uitpakken met verbluffende historische feiten. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Toen al viel het Domaine op door een uitgesproken elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij Heerlen een unieke locatie met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

La Butte aux Bois is gelegen in een streek waar qua natuur, cultuur, gastronomie, citytrippen en shoppen heel wat te beleven valt. Aken, Luik en Maastricht zijn zeker het ontdekken waard, maar ook de kleinere omliggende prachtstadjes smeken om een bezoekje. Fashionistas zullen in vervoering komen door de prijzen van de topmerken bij Maasmechelen Village Chic Outlet Shopping, maar 10 minuten van het Domaine vandaan.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten