Kerstavond Hasselt

Kerstavond Hasselt

La Butte aux Bois is de fijnste locatie om uw Kerstavond bij Hasselt te houden.

Een maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met z’n historisch landgoed en bekroonde gastronomie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Hasselt, kan niet beter: pal aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en niet ver van machtige steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk vertoeven op onze ruime terrassen met mooi uitzicht op de fraaie tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kunt u van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Alle gasten worden verwend in het mooie Domaine La Butte aux Bois. Nergens is het heerlijker vertoeven dan op onze grote terrassen in de heerlijke tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. Dit imposante landgoed bij Hasselt ligt op een boogscheut van Spa Retreat en het Nationaal Park Hoge Kempen. Kortom, ons luxehotel (Relais & Chateaux) is de plek bij uitstek om te genieten in stijl van de prachtige natuur. Het manoir is reeds gebouwd in 1924 voor Ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Pure klasse en statigheid omschrijven dit riante Domaine het best. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een bijzonder aangenaam verblijf in La Butte aux Bois. Hartelijkheid en gastvrijheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om trots op te zijn. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de befaamde ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Sindsdien heeft het Domaine bij Hasselt absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Hasselt ligt in een bijzonder interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Hasselt te verkennen. Onder meer Maastricht, Aken en Luik behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie er graag op uit trekt om wat te shoppen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Hasselt en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten