Kerstavond Gulpen

Kerstavond Gulpen

Om een kerstavond bij Gulpen te vieren is er geen betere locatie denkbaar dan La Butte aux Bois.

Een maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met het historisch domein en culinaire topreputatie naar streeft. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België is gelegen aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk tafelen op onze ruime terrassen met mooi uitzicht op de fraaie tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Dit luxehotel (Relais & Châteaux) is een waar walhalla voor natuurgenieters die rust en stijl weten te waarderen.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die voorzien is van videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Alle gasten worden verwend in het mooie Domaine La Butte aux Bois. Nergens is het heerlijker vertoeven dan op onze grote terrassen in de heerlijke tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. zoals Spa Retreat en het geroemde Nationaal Park Hoge Kempen te verkennen. Wie in de allerfijnste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Gulpen zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Pure klasse en statigheid omschrijven dit riante Domaine het best. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een onvergetelijk verblijf in La Butte aux Bois. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid houden wij in ere bij Gulpen.

La Butte aux Bois heeft een verleden om trots op te zijn. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de roemruchte ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Toen al viel het Domaine op door een uitgesproken elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij Gulpen een unieke hotspot met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Gulpen ligt in een zeer interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. La Butte aux Bois is de ideale uitvalsbasis om de rijke streek te ontdekken. Onder meer Maastricht, Aken en Luik behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie er graag op uit trekt om wat te winkelen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Gulpen en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten