Kerstavond Geleen

Kerstavond Geleen

La Butte aux Bois op het vlak van het houden van een kerstavond met grote voorsprong de nummer één bij Geleen.

Maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met z’n historisch landgoed en culinaire topreputatie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Geleen, kan niet beter: pal aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en vlakbij fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Ook in de zomer is het heerlijk tafelen op onze ruime terrassen met mooi uitzicht op de fraaie tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kunt u van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Alle gasten worden in de watten gelegd in het mooie Domaine La Butte aux Bois. Nergens is het heerlijker vertoeven dan op onze grote terrassen in de heerlijke tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. Dit imposante landgoed bij Geleen ligt op een boogscheut van Spa Retreat en het Nationaal Park Hoge Kempen. Kortom, ons luxehotel (Relais & Chateaux) is de plek bij uitstek om in stijl te genieten van de prachtige natuur. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Pure klasse en statigheid omschrijven dit riante Domaine het best. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een onvergetelijk verblijf in La Butte aux Bois. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid houden wij in ere bij Geleen.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om trots op te zijn. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de befaamde ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Sindsdien heeft het Domaine bij Geleen absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Ons landgoed bij Geleen ligt in een zeer interessante streek voor liefhebbers, van natuur, cultuur en steden. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Geleen te verkennen. In steden als Luik, Maastricht en Aken kan u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie wil winkelen kan zich uitleven in Maasmechelen, op slechts 10 minuutjes van het domein bij Geleen.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten