Kerstavond Eupen

Kerstavond Eupen

Het bij Eupen gelegen La Butte aux Bois weet als geen ander hoe het een kerstavond ver kan doen uitstijgen boven de middelmaat.

Als een historisch landgoed, een bekroonde gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het allerhoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. De ligging van La Butte aux Bois, bij Eupen, kan niet beter: vlak aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en vlakbij fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk vertoeven op onze ruime terrassen met prachtige uitzichten op de spectaculaire tuin met vijvers, standbeelden en exclusieve boomsoorten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kunt u van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het imposante Domaine La Butte aux Bois, een wondermooi landgoed bij Eupen, heeft heel wat troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. U vindt bij ons de meest verfijnde gastronomie van de regio bij Eupen, aangename terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. Dit imposante landgoed bij Eupen ligt op een boogscheut van Spa Retreat en het Nationaal Park Hoge Kempen. Kortom, ons luxehotel (Relais & Chateaux) is de plek bij uitstek om in stijl te genieten van de prachtige natuur. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Pure klasse en statigheid omschrijven dit riante Domaine het best. Een verblijf in dit adembenemende decor zal u aangenaam verrassen. Gastvrijheid en hartelijkheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om trots op te zijn. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Toen al viel het Domaine op door esthetiek en elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij Eupen een unieke locatie met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Er valt voor natuur- en cultuurliefhebbers meer dan voldoende te beleven in de buurt van Eupen. La Butte aux Bois is de ultieme uitvalsbasis om de rijke streek te ontdekken. Onder meer Maastricht, Aken en Luik behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie er graag op uit trekt om wat te winkelen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Eupen en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten