Kerstavond Eupen

Kerstavond Eupen

Als u een succesvol kerstavond wil houden, kunt u altijd terecht bij het stijlvolle La Butte aux Bois bij Eupen.

Maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met z’n historisch landgoed en bekroonde gastronomie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Eupen, kan niet beter: pal aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en vlakbij fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Van de ruime terrassen die een idyllische sfeer bieden tot het majestueuze uitzicht op de met zorg aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Dit luxehotel (Relais & Châteaux) is een waar walhalla voor natuurgenieters die rust en stijl kunnen waarderen.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het stijlvolle Domaine La Butte aux Bois, een prachtig landgoed bij Eupen, heeft heel wat troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. U vindt bij ons de fijnste gastronomie van de regio bij Eupen, fraaie terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. Bovendien vormt La Butte aux Boix bij Eupen de perfecte uitvalsbasis om nabijgelegen trekpleisters. Wie in de beste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Eupen zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Het manoir is reeds gebouwd in 1924 voor Ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Nu is het een riante en veelzijdig Domaine met stijl en voornaamheid. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een onvergetelijk verblijf in La Butte aux Bois. Hartelijkheid en gastvrijheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois kan uitpakken met verbluffende historische feiten. In 1924 werd deze parel opgetrokken in opdracht van ridder Lagasse de Locht. Sindsdien heeft het Domaine bij Eupen absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Er valt voor cultuur- en natuurfanaten heel wat te beleven en ontdekken in de buurt van Eupen. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Eupen te verkennen. Onder meer Maastricht, Aken en Luik behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie er graag op uit trekt om wat te shoppen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Eupen en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten