Kerstavond Dilsen-Stokkem

Kerstavond Dilsen-Stokkem

Als u geen risico wil nemen met het oog op het houden van kerstavond kies dan voor de professionals van het wondermooie La Butte aux Bois.

Een maximale gastvrijheid voor de gasten, dat is waar La Butte aux Bois met het historisch landgoed en culinaire topreputatie naar streeft. De ligging van La Butte aux Bois, bij Dilsen-Stokkem, kan niet beter: vlak aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en niet ver van fraaie steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Van de ruime terrassen die voor een aangename sfeer zorgen tot het majestueuze uitzicht op de met zorg aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kan men van de natuur in al zijn glorie genieten.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het imposante Domaine La Butte aux Bois, een prachtig landgoed bij Dilsen-Stokkem, heeft heel wat troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. Nergens is het heerlijker vertoeven dan op onze grote terrassen in de rustige tuin vol kunstobjecten, imposante bomen en vijvers. zoals Spa Retreat en het befaamde Nationaal Park Hoge Kempen te verkennen. Wie in de allerfijnste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Dilsen-Stokkem zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Nu is het een riante Domaine met stijl en voornaamheid. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een bijzonder aangenaam verblijf in La Butte aux Bois. Gastvrijheid en hartelijkheid gaan hier hand in hand.

La Butte aux Bois kan uitpakken met verbluffende historische feiten. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de roemruchte ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Sindsdien heeft het Domaine bij Dilsen-Stokkem absoluut niets ingeboet aan elegantie, gastvrijheid en hartelijkheid.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Er valt voor natuur- en cultuurliefhebbers heel wat te beleven en ontdekken in de buurt van Dilsen-Stokkem. La Butte aux Bois is de ideale uitvalsbasis om de rijke streek te ontdekken. In steden als Luik, Maastricht en Aken kunt u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie wil shoppen kan zich uitleven in Maasmechelen, op slechts 10 minuutjes van het domein bij Dilsen-Stokkem.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten