Kerstavond Diepenbeek

Kerstavond Diepenbeek

La Butte aux Bois is de beste locatie om uw Kerstavond bij Diepenbeek te houden.

Als een historisch domein, een geprezen gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het allerhoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. De ligging van La Butte aux Bois, bij Diepenbeek, kan niet beter: vlak aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen en vlakbij machtige steden zoals Maastricht, Luik en Aken. Van de gerieflijke terrassen die voor een aangename sfeer zorgen tot het prachtige uitzicht op de met zorg aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Dit luxehotel (Relais & Châteaux) is een waar walhalla voor natuurgenieters die rust en stijl kunnen waarderen.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Alle gasten worden verwend in het mooie Domaine La Butte aux Bois. U vindt bij La Butte aux Bois de meest verfijnde gastronomie van de regio bij Diepenbeek, aangename terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. Dit imposante landgoed bij Diepenbeek ligt op een boogscheut van Spa Retreat en het Nationaal Park Hoge Kempen. Wie in de beste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Diepenbeek zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Het manoir is oorspronkelijk gebouwd in 1924 voor Ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Nu is het een riante en veelzijdig Domaine met stijl en voornaamheid. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een bijzonder aangenaam verblijf in La Butte aux Bois. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid dragen wij hier bij Diepenbeek zeer hoog in het vaandel.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om fier op te zijn. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de befaamde ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Toen al viel het Domaine op door esthetiek en elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij Diepenbeek een unieke locatie met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Er valt voor natuur- en cultuurliefhebbers meer dan voldoende te beleven en ontdekken in de buurt van Diepenbeek. Er is gewoon geen beter vertrekpunt denkbaar om de streek bij Diepenbeek te verkennen. In steden als Luik, Maastricht en Aken kunt u verschillende interessante dagprogramma’s vullen. Wie er graag op uit trekt om wat te shoppen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Diepenbeek en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten