Kerstavond Aken

Kerstavond Aken

Voor een kerstavond bij Aken stijgt La Butte aux Bois ver uit boven de middelmaat.

Als een historisch landgoed, een bekroonde gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het allerhoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België ligt aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Van de gerieflijke terrassen die een idyllische sfeer bieden tot het prachtige uitzicht op de esthetisch aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Dit luxehotel (Relais & Châteaux) is een waar walhalla voor natuurgenieters die rust en stijl weten te waarderen.

Domaine La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

N 50° 54’ 53.98” - E 5° 40’ 5.14”

Telefoon+32 89 73 97 70workpref

BTWBE0843.971.165

Domaine La Butte aux Bois

Bereikbaarheid

Domaine La Butte aux Bois is eenvoudig bereikbaar:

  • via E 314 ( B ) en A2 | E25 ( NL en D )
  • vanaf de luchthavens Brussel, Maastricht, Eindhoven, Köln/Bonn en Düsseldorf

U heeft toegang tot de grote, gratis parkeergelegenheid die uitgerust is met videobewaking.

Wij verheugen ons op uw bericht!


Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Het stijlvolle Domaine La Butte aux Bois, een prachtig landgoed bij Aken, heeft heel wat troeven in (het gastvrije) huis om de bezoekers maximaal te verwennen. U vindt bij La Butte aux Bois de meest verfijnde gastronomie van de streek bij Aken, aangename terrassen, met zorg aangelegde tuinen vol met kunstobjecten, vijvers en prachtbomen. Bovendien is La Butte aux Boix bij Aken de perfecte uitvalsbasis om nabijgelegen trekpleisters. Wie in de allerfijnste omstandigheden wil genieten van de fraaie natuur bij Aken zit bij La Butte aux Bois gebeiteld. Wist u dat het manoir oorspronkelijk is opgetrokken voor ridder Lagasse en zijn familie in 1924? Pure klasse en statigheid omschrijven dit riante Domaine het best. Steeds weer verbluffen wij onze gasten met een onvergetelijk verblijf in La Butte aux Bois. De befaamde Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid dragen wij hier bij Aken zeer hoog in het vaandel.

La Butte aux Bois heeft een geschiedenis om trots op te zijn. Zo werd het manoir al in 1924 gebouwd voor de roemruchte ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Toen al viel het Domaine op door esthetiek en elegantie. Ook vandaag is La Butte aux Bois bij Aken een unieke hotspot met gastvrijheid en hartelijkheid als kernwaarden.

Domaine La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

Er valt voor natuur- en cultuurliefhebbers meer dan voldoende te beleven en ontdekken in de buurt van Aken. La Butte aux Bois is de uitgelezen uitvalsbasis om de rijke streek te ontdekken. Onder meer Maastricht, Luik en Aken behoren tot de steden die u moet bezocht hebben in de Benelux. Wie er graag op uit trekt om wat te shoppen, heeft met het winkelcentrum in Maasmechelen de beste winkelspot in Aken en omstreken te pakken.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten