Wetenswaardigheden - Domaine La Butte aux Bois
Wetenswaardigheden - Relais & Châteaux hotel in België

Wetenswaardigheden

Wetenswaardigheden

Locatie

Wij vernemen dat veel navigatiesystemen u informeren dat u uw bestemming +/- 300 meter te vroeg bereikt heeft. Volg de Paalsteenlaan tot aan het einde, waar u Domaine La Butte aux Bois vindt aan de poort van Nationaal Park Hoge Kempen.

Inchecken en uitchecken

Uw kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst en tot 11.00 uur op de dag van vertrek. Indien u een early check-in of late check-out wenst kunt u dit aanvragen op basis van beschikbaarheid. Hiervoor geldt een toeslag van € 50,-. De aanvraag kunt u doen per email via

Rookbeleid

Graag willen wij u erop attenderen dat het niet is toegestaan te roken in het hotel. Indien u rookt op uw hotelkamer, berekenen we reinigingskosten van € 200,-.

Honden

Vanaf 1 april 2018 is ons hondenbeleid veranderd: honden zijn NIET toegestaan in ons hotel. Er zijn twee uitzonderingen:

  • In ´Le Bistrot´ en zijn terrassen tussen 11:00 en 18:00 uur
  • Als ‘gast’ in een privé salon

Extra’s

Indien u uw kamer wilt upgraden of bijvoorbeeld wilt voorzien van bloemen of Champagne, dan kunt u contact opnemen met onze receptie. Wij maken uw verblijf graag zo aangenaam mogelijk.

Annuleringen

Wanneer een reservering is gemaakt geldt voor annulering van een individuele reservering het volgende:

  • Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan La Butte aux Bois N.V. te betalen.
  • Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan La Butte aux Bois N.V. te betalen.
  • Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan La Butte aux Bois N.V. te betalen.
  • Bij annulering meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan La Butte aux Bois N.V. te betalen.
  • Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan La Butte aux Bois N.V. te betalen.
  • Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan La Butte aux Bois N.V. te betalen.

Spa

Spa retreat La Forêt

In de prijs van uw hotelkamer is toegang tot Le Spa en Le Gym inbegrepen. U kunt ook luxueuze behandelingen reserveren en exclusieve dermatologische raadplegingen bij Dr. Yolande Bullens-Goessens vastleggen.

Le Spa

Hotelgasten zijn dagelijks welkom in Le Spa tussen 07.00 uur en 22.00 uur. Jonge hotelgasten tot 16 jaar zijn welkom tussen 07.00 uur en 10.00 uur en tussen 17.00 uur en 22.00 uur, onder begeleiding van een volwassene.

We attenderen u erop dat gebruik van zwembad en jacuzzi enkel is toegestaan met badkleding.

Le Gym

Hotelgasten zijn welkom in Le Gym tussen 07.00 uur en 22.00 uur. Jonge hotelgasten van 14 tot 18 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Gastronomie

Onze restaurants zijn druk bezocht. Om zeker te zijn van uw gewenste tafel, adviseren wij u vroegtijdig en voor aankomst te reserveren.

Restaurant La Source

Restaurant La Source geeft uitzicht op de omringende parken & vijvers. Het restaurant is lid van Alliance Gastronomique en werd beoordeeld met 2 Michelin sterren en 17 op 20 punten (Gault&Millau)

Geopend voor lunch ( 12.00 – 14.00 uur ) op zaterdag ( vanaf half september )

Geopend voor diner ( 18.30 – 21.30 uur ) van dinsdag tot en met zaterdag

Gelieve rekening te houden met jaarlijkse sluitingsdagen.

Le Bistrot

Le Bistrot is gesitueerd rondom de gezellige haard in de ‘Binnencour’ van weleer. In Le Bistrot serveren we typische Belgische & Franse gerechten met de mooiste ingrediënten uit seizoen & streek.

Dagelijks geopend voor lunch (12.00 – 17.00 uur) en diner (18.30 – 21.30 uur).

Lunchen en dineren op onze terrassen

Bij stabiel, warm weer serveren wij uw lunch en / of diner in de buitenlucht op onze terrassen. We besluiten hiertoe op basis van de weersverwachtingen op de desbetreffende dag.

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten