Nieuwjaarsbrunch - Domaine La Butte aux Bois
Nieuwjaarsbrunch - Relais & Châteaux hotel in België

Nieuwjaarsbrunch

Zaterdag 1 januari 2022

Laten we METEEN goed van start gaan!

Domaine La Butte aux Bois vormt graag het feestelijke decor, waarin we elkaar veel geluk, liefde en gezondheid toewensen. Tijdens de ‘BESTEWENSENBRUNCH’ blikt u terug op 2021 en kijken we samen uit naar een nieuw jaar vol mooie momenten.

Hoe kunt u 2022 beter beginnen dan door te genieten van een stijlvol vijfgangenbuffet en de warme klanken van een harpiste in het gezelschap van uw naasten? Reserveer en laat u door ons in de watten leggen. Wij verwelkomen u en uw gasten tussen 12:00 en 12:30 uur. Het La Butte aux Bois-team verwent u met:

  • Een verfijnde selectie voorgerechten, waaronder kreeft en oesters
  • Een verrassend velouté
  • Drie luxe hoofdgerechten (zoals hert, tarbot en pasta met truffel), speciaal voor u aan het buffet op bord bereid met bijpassende garnituren
  • Een smaakvolle presentatie van Belgische en Franse kaasjes
  • Een verbazingwekkend dessertbuffet, feestelijk en genereus gepresenteerd

Uw VIK`s (Very Important Kids) genieten van hun eigen buffet met een soepje, hoofdgerechten, frietjes en heerlijke desserts. De kleine gastronomen vermaken zich onder supervisie in hun eigen speelruimte.

Onze harpiste luidt het jaar in met een hartverwarmende noot. We eindigen de gastronomische ouverture van het jaar 2022 rond 16:30 uur.


Prijs (tot 16:30 uur)
€ 125 p.p. inclusief feestelijk aperitief, geselecteerde wijnen, waters en mokka

VIK`s (t/m 15 jaar)
€ 4,50 per levensjaar inclusief sprankelend VIK-aperitief en frisdranken

Nu reserveren

 

 

 

 

Sluiten