L'Expérience exceptionnelle

Donderdag 25 juni

Laat u door Bouts, Berendsen en Leën verwennen met:

Champagne Dom Pérignon,
1er cru, big bottles,
Lucien Le Moine,
AALTO PS,
carabineros, Bentley,
kaviaar, tarbot,
truffel, ZWEZERIK,
sigaren

Op donderdag 25 juni van 12 tot 18 uur organiseren directeur Yannick Bouts, tweesterrenchef Ralf Berendsen en juwelenontwerper Jochen Leën in ons restaurant La Source ‘L’expérience exceptionnelle’. Een evenement waar gastvrijheid, gastronomie en luxe elkaar ontmoeten op een uitzonderlijk niveau.

 

 

Yannick Bouts: “Na verscheidene gesprekken met Ralf en Jochen besloten wij onze passie te mixen met als doel een unieke lunch vol beleving te organiseren. Dagelijks streven wij ernaar twee Michelinsterren te serveren, maar deze keer willen we nog een stapje verder gaan.”

Jochen Leën: “De compositie van de zesgangenlunch wordt vertaald naar de Granada Gallery. Enkel de allerbeste producten komen aan bod.”

Ralf Berendsen: “Drie totaal verschillende karakters met één gezamenlijke ambitie: perfectie.” Slechts 45 gasten krijgen de kans dit te beleven.

Tijdens het proeven van deze topingrediënten zal de gast visueel de link kunnen leggen met de juwelen van Jochen Leën en de mineralen, fossielen en andere objecten van Granada Gallery. Een spektakel met culinaire smaakbommen waarin luxe, originaliteit en kwaliteit centraal staan.


Kostprijs per persoon: € 350

Reserveer nu

 

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten