Le Bistrot & Piemonte - Domaine La Butte aux Bois
Le Bistrot & Piemonte - Relais & Châteaux hotel in België

Le Bistrot & Piemonte

Zondag 13 januari

Barbera, Barbaresco & Barolo

Rosanna & Frans Loyens van ArteVinum, sommelier Loek Bastin en gastheren Kevin Vondenhoff & Rick Renders, nemen u deze middag mee naar Noord – Italië.

De bestemming ligt ‘aan de voet van de bergen’, de streek van de Nebbiolo – druif en specifiek het gebied van ‘Koning van de wijn’: Piëmonte

Golvende heuvels, vakkundig voorzien van wijnranken, truffels, smaakvolle witte wijnen & krachtige rode wijnen kenmerken deze provincie met de Alpen als decor.

Chefs Sander Roos & Jeroen Trimbos, verrassen met een ‘wilde’ vier gangen lunch die naadloos aansluit bij de ‘Parels van Piemonte’.

Wij ontvangen u tussen 12.00 uur en 12.15 uur en verwennen u vervolgens tot 16.30 uur.


Menu

Parade van mondvermaakjes
Classe 91 Metodo Classico Brut ( Chardonnay, Pinot Nero ) – Fontanabianca

Tonijn
Yuzu | soja | komkommer | sesam krokant | limoen-selder sorbet
Gavi di Gavi Rovereto DOCG 2017 – Picollo & Arneis Langhe DOC 2017 – Grimaldi

Patrijs
Champagne zuurkool | diverse bereidingen | druifjes
Rossese Bianco Langhe Rossetto DOC 2015 – Manzone &
Barbera D’Asti Superiore DOC 2016 – Perrone

Hert
Pompoen | bospaddenstoelen | sinaasappel | aardappel-mousseline met truffel
Serraboella Barbaresco DOCG 2015 – Fontanabianca &
Barolo Badarina DOCG 2014 – Grimaldi

Warm appeltaartje van Limburgse appels
Boerenjongens | verse sabayon met rum | vanille ijs | kaneel
Spuri Moscato Bianco – Perrone


Prijs: € 135,00 p.p. inclusief aperitief, geselecteerde wijnen, waters & mokka met friandises

Reserveer nu

Overnachten op zondag aan 50 % | Vanaf € 87,50 per kamer

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten