Beschikbaarheid controleren

Shopping

Shopping

Internationale stadse flair in drie landen

Een dagje shoppen op de Königsallee in Düsseldorf? Uitstapjes naar Keulen, Brussel, Brugge, Antwerpen of Luik? Een rondleiding door het oude centrum van Aken met zijn prachtige, historische gebouwen? Domaine La Butte aux Bois wordt omringd door aantrekkelijke steden en dorpen die uitnodigen tot leuke dagtochten.

Relais & Châteaux hotel bij Maastricht, een echte Europese stad

Slechts 5 km scheiden Lanaken (België) van Maastricht (Nederland). De grensstad Maastricht is een van de oudste van het land en biedt uitstekende winkelmogelijkheden en een levendige kunst- en cultuurscène. Antiekbeurs TEFAF – de belangrijkste in zijn soort – vindt jaarlijks plaats en trekt exclusieve antiquairs, verzamelaars en VIP’s uit de hele wereld aan.

Outlet shopping in Maasmechelen Village

Van B voor Boss naar V voor Versace, op 10 minuten rijden van ons Relais & Châteaux hotel in de buurt van Maastricht,  Maasmechelen Village (www.maasmechelenvillage.com) zal fashionista’s verleiden met zijn spectaculaire prijzen! Het shopping dorp is dagelijks geopend en heeft ongeveer 100 internationale toplabels.

Antiekmarkt Tongeren

De nabijgelegen antiek- en rommelmarkt op zondag in Tongeren is misschien minder exclusief, maar is even sfeervol. De grootste vlooienmarkt in de hele Benelux, met interessante koopjes tegen betaalbare prijzen, bezet op zondag meer dan de helft van de oppervlakte van historische stad. Tip: vertrek om 06:00 uur in de ochtend, pauzeer even voor het ontbijt in een bistro en kijk daarna hoe de wereld voorbijgaat.

Sluiten