Domaine La Butte aux Bois

Domaine La Butte aux Bois

Relais & Châteaux hotel in België

Stijl en natuur in harmonie

Als een historisch landgoed, een bekroonde gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België ligt aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Van de ruime terrassen die een idyllische sfeer bieden tot het prachtige uitzicht op de prachtig aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kan men van de natuur in al zijn glorie genieten.

Welkom, wilkommen en bienvenue bij één van de meest exclusieve lifestyle-adressen in de enerverende Drielandenregio België-Nederland-Duitsland!

Geschiedenis

La Butte aux Bois – ´de heuvel in het bos´ – is oorspronkelijk gebouwd in 1924 voor Ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Nu is het een riant en veelzijdig Domaine met stijl en voornaamheid. Een verblijf in dit elegante decor zal u aangenaam verrassen. Gastvrijheid en hartelijkheid gaan hier hand in hand.

Landgoed La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden

La Butte aux Bois is een landgoed in een gevarieerde streek waar verwennen met grote klasse tot de tradities behoort. Op korte afstand met de auto vindt u de bruisende steden Maastricht, Aken, Luik en vele andere historische stadjes. Fashionistas zullen in vervoering komen door de prijzen van de topmerken bij Maasmechelen Village Chic Outlet Shopping, maar 10 minuten van het Domaine vandaan.

  • Lifestyle-ervaring in harmonie met de natuur
  • Idyllische locatie aan de poort van het Nationaal Park Hoge Kempen
  • Grensoverschrijdend cultuurgebied België-Nederland-Duitsland
  • Historisch landgoed
  • Bekroonde gastronomische hotspot
  • Eco-chic Spa Retreat

Video

Wij presenteren ons domein

Domaine La Butte aux Bois

Arrangementen, Last-minutes & seizoensdeals

Het hele jaar door beschikbaar

 

Reserveren

Kamers & suites

Beschikbaarheid controleren

Culinaire events

Overzicht van onze culinaire agenda

Life in Style @ La Butte aux Bois

Luxury Magazine uitgave 4

Van de inspecteurs van de Michelin-gids is geweten dat zij hun job zeer gewetensvol en met kennis van zaken uitvoeren, maar ook dat zij zeer kritisch zijn in hun beoordelingen. Eind 2017 kenden zij ons restaurant La Source een 2de Michelin-ster toe, uit waardering en respect voor de kookkunst van chef Ralf Berendsen. Die hoge culinaire onderscheiding heeft ons internationaal op de kaart gezet, terzelfdertijd legt zij een niet te onderschatten druk op de schouders van onze chef, de maître en hun teams. Elke dag opnieuw geven zij het beste van zichzelf vanuit de overtuiging dat alleen het beste goed genoeg is. In het verlengde hiervan wordt de keukeninfrastructuur dit voorjaar volledig vernieuwd en uitgebreid.

Lees meer

1Beoordelingen Restaurant La Source
Sluiten