Mega-rendier hult Domaine La Butte aux Bois in kerstsfeer - Domaine La Butte aux Bois
Mega-rendier hult Domaine La Butte aux Bois in kerstsfeer - Relais & Châteaux hotel in België

Mega-rendier hult Domaine La Butte aux Bois in kerstsfeer

All I Want for Christmas Is You. De boodschap is duidelijk. Domaine la Butte aux Bois in Lanaken is al helemaal in kerstsfeer. Daar zorgt niet in de laatste plaats de opvallende versiering voor. Een gigantisch rendier van zeven meter hoog voorzien van 10.000 ledlampjes decoreert het luxehotel.

Het gaat om een Belgisch concept, van Blanchere Illumination uit Luik om precies te zijn. Het bedrijf is een bekende speler in de wereld van lichtkunstenaars en zorgde al voor originele belichting op de Champs-Élysées in Parijs, maar ook in Rio de Janeiro en Abu Dhabi.

“Als er één dier verbonden is met Kerstmis is het toch wel Rudolph the Red Nosed Reindeer” zeggen juwelenontwerper Jochen Lëen en directeur Yannick Bouts. “Het dier staat symbool voor liefde en vriendschap. Een boodschap die we in deze speciale tijden zeker willen uitdragen naar iedereen. We zijn momenteel omwille van corona gesloten, maar we hopen medio december weer gasten te mogen verwelkomen. Hen wacht dan een prachtig en sprookjesachtig kerstarrangement.”

Auteur: Jempi Welkenhuyzen
Fotografie: Jempi Welkenhuyzen

BEZOEK DE WEBSITE VAN CHAPEAU MAGAZINE

Sluiten