Winnaar Limburgs Bedrijfsfilmfestival: La Butte aux Bois

La Butte aux Bois heeft het Made in Limburg – Bedrijfsfilmfestival gewonnen. In de Tiendschuur van Abdijsite Herkenrode onderwierp een professionele jury met onder meer Gert Schreurs (VKW Limburg), Ben Rouffa (DB Video) en Frederik Knapen (Medialife), alle deelnemende filmpjes aan een kritische beoordeling. Het idee komt van de hogeschool PXL en dient om bedrijven te stimuleren om hun communicatie en marketing nog professioneler aan te pakken.

En de winnaars zijn…

H.Essers kreeg de titel van beste bedrijfsfilm in categorie Corporate Image. To The Point Events ging aan de haal met de Beste eventfilm. In categorie Diensten kwam Jessa Fonds als winnaar uit de bus. De winnaar in de categorie Product werd Hostellerie La Butte Aux Bois. Het hotel werd tevens ook uitgeroepen tot absolute winnaar van het Limburgse Bedrijfsfilmfestival en kreeg de hoofdprijs van Brightfish.

Klik hier om de beste Limburgse bedrijfsfilm te bekijken

De winnende Lanakense Relais & Châteaux – hostellerie beschikt over 41 hotelkamers, het gastronomische restaurant ‘La Source’, bistro Gourmand ‘Binnenhof’, Wellness Center ‘Aquamarijn’ en 9 multifunctionele zalen voor feesten, private dinners, vergaderingen en congressen.

 

foto: Jempi Welkenhuyzen