Omgeving

Een oase van rust
Hostellerie La Butte aux Bois grenst aan het uitgestrekte natuurreservaat ‘Nationaal Park Hoge Kempen’. Wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden… u kunt het allemaal ondernemen vanaf de voordeur. De rijke natuur rondom dit hotel biedt u vele ontspanningsmogelijkheden.

Genieten van de tuinen
Het landgoed biedt u ook de kans om te rusten en te relaxen. De vele terrassen zijn bij mooi weer een droomplek om te onthaasten. Bij minder mooi weer en in de winter kunt u wegdromen bij de open haard in ‘Le Bistrot’ of in de salon.

Bruisen en shoppen
Als achtertuin van Maastricht, Hasselt, Tongeren, Luik en Aken bent u in korte tijd bij deze historische steden. Maastricht behoort zeker tot een van de leukste steden van Nederland. Het gezellige Vrijthof met zijn monumentale karakter en het knusse Onze Lieve Vrouweplein zijn slechts 2 van de vele sfeervolle plekken van deze bourgondische stad. Hier kunt u genieten van de gezellige terrasjes.

Ideale ligging
De strategische ligging van Hostellerie La Butte aux Bois tussen Hasselt, Tongeren, Luik, Maastricht, Sittard, Geleen en Aken opent vele mogelijkheden. In de winter zijn deze steden zeker ook een bezoek waard. De beroemde kerstmarkten van Maastricht en Aken en de prachtige kerstdecoraties in het nabije heuvelland zijn op en top gezelligheid.

Golfen en ontspannen
U vindt bij het nabij gelegen zusterhotel ‘Hotel Stiemerheide’ een golfterrein midden in de bosrijke natuur. Bij de golfbaan ‘Spiegelven’ vindt u een prachtig groot terras met zicht over de banen.