La Source & Champagne Bollinger

Genieten als James Bond

La Source & Champagne Bollinger

Donderdag 14 december 2017

In februari 1829 legde de avontuurlijke aristocraat Athanese de Villermont, samen met Joseph Bollinger en Paul Renaudin in het Franse Aÿ, de basis voor dit uitzonderlijke, kwaliteitsvolle Champagne huis.

Expertise, het maken van keuzes, speciale cuvées en een relatief klein aantal flessen, zorgen er tot vandaag voor dat Bollinger, bijna 200 jaar later, aan de absolute top staat in de Champagne.

Sinds enkele tientallen jaren, 24 motion pictures lang, is Champagne Bollinger inmiddels de vaste keuze van James Bond tijdens zalige momenten, vaak in excellent gezelschap.

Tegen deze achtergrond combineert chef Ralf Berendsen zijn exquise gerechten deze bijzondere avond speciaal voor u, met de wijnen van Champagne Bollinger: de voorliefde van Special Agent 007.

Ons serviceteam & een delegatie van het wijnhuis ontvangen u tussen 18.30 uur en 18.45 uur.

MENU

Aperitief
Bollinger Brut | Special Cuvée | Magnum


Fingerfood


Amuses


Hamachi
Zeebessen | yoghurt | venkel | komkommer | jalapeño
Bollinger Brut | Rosé | S.A

Tarbot
Ganzenlever | miso | gerookte paling | postelein
Bollinger | Grande Année | 2005

Fazanten hen
Tiroler spek | truffel | aardpeer | champignons
Bollinger | La Côte aux Enfants | 2009 | Magnum

Chocolade
Limoen | avocado | munt
Bollinger | Grande Année Rosé | 2005

After Dinner Cocktail
Shaken, not stirred

Het aantal couverts is beperkt !
Prijs: € 250,00 p.p.
inclusief aperitief begeleidende Champagnes & wijnen, waters & mokka met friandises

Overnachten op zondag aan 50% | Vanaf € 75,00 per kamer

Reserveer nu