Goed om te weten

GOED OM TE WETEN

 

HOTEL BEREIKBAARHEID
Wij vernemen dat veel navigatiesystemen u informeren dat u uw bestemming zo’n 300 meter te vroeg bereikt heeft. Volg de Paalsteenlaan tot aan het einde waar u Domaine La Butte aux Bois vindt aan de poort van Nationaal Park Hoge Kempen.

 

INCHECKEN EN UITCHECKEN

Uw kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst en tot 11.00 uur op de dag van vertrek.  Indien u een early check in of late check out wenst kunt u dit aanvragen op basis van beschikbaarheid, er geldt hiervoor een toeslag van € 50,-. De aanvraag kunt u doen per mail via info@labutteauxbois.be

 

ALGEMENE INFORMATIE
ROOKBELEID
Graag willen wij u erop attenderen dat het niet is toegestaan te roken in het hotel. Indien er gerookt wordt in hotelkamers, berekenen we een reinigingskost van € 75,-.

 

LE SPA
Hotelgasten zijn dagelijks welkom in Le Spa tussen 07.00 uur en 22.00 uur. Jonge hotelgasten tot 16 jaar zijn welkom tussen 07.00 uur en 10.00 uur en tussen 17.00 uur en 22.00 uur onder begeleiding van een volwassene.

 

LE GYM
Hotelgasten zijn welkom in Le Gym tussen 07.00 uur en 22.00 uur. Jonge hotelgasten van 14 tot 18 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

 

HONDEN
Uw trouwe viervoeter is welkom in uw hotelkamer en is welkom tussen 11.00 uur en 18.00 uur in Le Bistrot en de daarbij behorende terrassen. Toeslag voor honden op de kamer is € 30,- per hond, per nacht.

 

UW RESTAURANT RESERVERING
Onze restaurants zijn druk bezocht. Om zeker te zijn van uw gewenste tafel, adviseren wij u vroegtijdig en voor aankomst te reserveren !

Restaurant La Source

Restaurant La Source geeft uitzicht op de omringende parken & vijvers. Het restaurant is lid van Alliance Gastronomique en werd beoordeeld met 2 Michelinsterren en 17 op 20 punten ( Gault&Millau )

Geopend voor lunch ( 12.00 – 14.00 uur ) op dinsdag tot en met vrijdag
Geopend voor diner ( 18.30 – 21.30 uur ) van dinsdag tot en met zaterdag

In 2017:

Zondag 31 december tot en met maandag 8 januari 2018

In 2018:

Zondag 18 februari tot en met maandag 26 februari
Zondag 1 april tot en met dinsdag 10 april
Zondag 8 juli tot en met dinsdag 24 juli
Zondag 14 oktober tot en met maandag 22 oktober
Maandag 31 december 2018 tot en met maandag 7 januari 2019

Le Bistrot

Le Bistrot is gesitueerd rondom de gezellige haard in de ‘Binnencour’ van weleer. In Le Bistrot serveren we typische Belgische & Franse gerechten met de mooiste ingrediënten uit seizoen & streek

Dagelijks geopend voor lunch ( 12.00 – 17.00 uur ) en diner ( 18.30 – 21.30 uur ). Enkele specifieke, doch sporadische data van sluiting als gevolg van feestdagen of events vindt u telkens op onze website.

LUNCHEN EN DINEREN OP ONZE TERRASSEN

Bij stabiel, warm weer serveren wij uw lunch en / of diner in de buitenlucht op onze terrassen. We besluiten hiertoe op basis van de weersverwachtingen op de desbetreffende dag

OPTIMALISEREN VAN UW VERBLIJF

Indien u uw kamer wilt upgraden of bijvoorbeeld voorzien van bloemen of Champagne, dan kunt u contact opnemen met onze receptie. Wij maken uw verblijf graag zo aangenaam mogelijk.

 

SPA RETREAT LA FORÊT

In de prijs van uw hotelkamer is toegang tot Le Spa ( zwembad, panoramasauna, hammam, infrarood zitbanken, belevingsdouches, outdoor whirlpool, in- & outdoor relax ruimtes ) inbegrepen.

 

In Le Gym kunt u dagelijks, gratis sporten van 07.00 – 22.00 uur op de exclusieve TechnoGym Artis – line. Onze Personal Coach ( additioneel ) staat op verzoek tot uw beschikking. U kunt deelnemen aan gepubliceerde groepslessen ( o.a. Yoga, mountainbiken, Nordic Walking & Boxing ) tegen een vergoeding.

U kunt behandelingen reserveren in onze exclusieve Spa Retreat La Forêt:

-Gelaatsverzorgingen ( U kiest ‘La Forêt by Dr. Bullens’ of Shiseido )

-Massages

-Signature Facials & -Treatments met ‘La Forêt by Dr. Bullens’

-Huidverjonging & -verbetering met JetPeel

-Universal Contour Wrap

-SpaJet HydroFusion & SpaWave

-Manicure, pedicure, make-up, laser ontharen, waxing & hair styling

-Dermatologische consultaties door Dr. Yolande Bullens

-Dermato-cosmetiek ( botox, fillers, chemische peelings )

Een boeking geeft tevens toegang tot de exclusieve ‘La Forêt Lounge & Terrasse’ 

->Onze Spa Brochure<- http://labutteauxbois.com/spa_menu_nl/files/assets/basic-html/page-1.html#

Een vroegtijdige boeking garandeert de beschikbaarheid van de behandeling door onze specialisten en  een dag-planning naar uw wens !

Onze Spa receptie ( spa@labutteauxbois.be | +32-89-739772 ) is u met het nodige advies graag van dienst.

 

RESERVERINGSVOORWAARDEN

Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende

  1. Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan La Butte aux Bois N.V. te betalen.
  2. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan La Butte aux Bois N.V. te betalen.
  3. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan La Butte aux Bois N.V. te betalen.
  4. Bij annulering meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan La Butte aux Bois N.V. te betalen.
  5. Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan La Butte aux Bois N.V. te betalen.
  6. Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan La Butte aux Bois N.V. te betalen.